Gigi Becali l-a enervat pe Gică Hagi. Ce blat a recunoscut latifundiarul. Replica furibundă a „Regelui” VIDEO

Gigi Becali l-a enervat pe Gică Hagi. Ce blat a recunoscut latifundiarul. Replica furibundă a „Regelui” VIDEO
Gigi Becali a povestit cu lux de amănunte cum a ajutat echipa nașului său de căsătorie, Gică Hagi, să nu retrogradeze, în 2013

Gigi Becali îl va enerva pe Gică Hagi. Patronul FCSB s-a arătat foarte deranjat de faptul că FC Voluntari, echipa spirjinită de primăria condusă de finul său, Florentin Pandele, s-a pus în calea șansei la titlul a roș-albaștrilor. Latifundiarul chiar a acuzat insituția condus de acesta că a oferit o primă jucătorilor ilfoveni pentru a nu fi învinși de roș-albaștri. În contrapartidă, Gigi Becali a dezvăluit ajutorul pe care i l-a oferit propriului naș de căsătorie, Gică Hagi, într-o partidă din 2013, când echipa de atunci a „Regelui”, Viitorul, își juca supraviețuirea în prima ligă.

Gigi Becali îl va enerva pe Gică Hagi

UPDATE. 17.10. Gigi Becali a primit replica din partea lui Gică Hagi. „Regele” a dezmințit orice aranjament în legătură cu partida din 2013, transmițând că Becali demonstrează că nu știe să piardă.

„Doresc să clarific public, încă o dată, aşa cum am făcut-o şi în alte rânduri, că între mine şi Gigi Becali sau între reprezentanţii celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ şi vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuţie care să afecteze integritatea competiţiei !

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă.

În sport mereu este un învingător şi un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câştigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris şi s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculaţii !”, a transmis Hagi într-un comunicat.

Gigi Becali îl va enerva pe Gică Hagi. Patronul FCSB a fost profund deranjat de străduința celor de la FC Voluntari din partida contra grupării antrenate de Toni Petrea, scor 2-2. Practic, egalul a răpit șansa formației lui Becali de a juca cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului.

Gigi Becali s-a arătat convins că jucătorii de la Voluntari au fost stimulați să o încurce pe FCSB. Aceștia ar fi primit prime importante de la rivalii din Cluj, dar și de la Primăria Voluntari, insituție condusă de finul lui Gigi Becali, Florentin Pandele.

„Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500”, a spus Becali la Digi Sport.

„Cum să nu-l ajut pe nașu’?”

Gigi Becali a fost dezamăgit de atitudinea propriului fin, în ciuda faptului că Florentin Pandele a negat orice implicare în situația respectivă, el fiind plecat din țară. Ca să arate ce înseamnă cu adevărat o relație de familie, Gigi Becali a dezvăluit felul în care l-a ajutat pe propriul naș de căsătorie, Gică Hagi.

Era mai 2013, iar Becali patrona echipa ce încă se numea Steaua. Vremuri bune, steliștii de atunci pregătindu-se de al doilea titlul consecutiv obținut cu Laurențiu Reghecampf pe bancă. Gică Hagi, în schimb, patrona Viitorul Constanța, actuala Farul, și se lupta să se salveze de la retrogradare. Constănțenii au întâlnit Steaua în Ghencea, dar aveau nevoie ca de aer de victorie, ceea ce s-a și întâmplat. Cu o formație din care au lipsit mulți titulari, steliștii de atunci au pierdut în fața junilor dobrogeni cu un neverosimil 2-5, la pauză fiind 1-4.

Încă de atunci, Gigi Becali spunea că nu a fost vorba de vreun blat, ci doar de dorința sa de a-și ajuta nașul.

„Da, păi sunt fericit. Nu? Hai să vă spun un lucru. Eu nu fac aranjamente, ăsta nu a fost niciun aranjament, niciun blat. Dar eu am voie să mă bucur pentru nașul meu. Așa am simțit! Care e problema, nu mai am voie să-mi exprim sentimentele? Echipa campioană, lejer, relaxat, probabil a văzut și galeria care striga „Gică Hagi! Gică Hagi!”. A fost o chestiune de bun simț, asta s-a întâmplat în seara asta. Nu poate să mă oprească nimeni să mă bucur pentru nașul meu”, declara Becali, în 2013, conform gsp.ro.

Pe de altă parte, Gică Hagi a negat orice aranjament, apărându-și cu înverșunare jucătorii, dar și victoria.

„Vă rog să nu vă bateţi joc de aceşti copii! Terminaţi cu circul ăsta! Vreau respect, din toate astea faceţi un circ. E meritul băieţilor, dar vă rog frumos să vă potoliţi. Noi ne-am pregătit pentru meciul ăsta să jucăm şi să cîştigăm. Copiii ăştia au muncit”, spunea „Regele” acum 9 ani.

Ce blat a recunoscut latifundiarul

Gigi Becali a rememorat episodul din 2013, explicând exact cum și-a ajutat nașul, pe Gică Hagi, să învingă în acel meci „falsificat”. Asta, spre deosebire de ceea ce el este convins că a făcut acum propriul fin, Florentin Pandele.

„Ce vrei mă, dacă finul meu (n.r.  – Pandele), care eu cred că mă iubește, e finul meu și eu îl iubesc. Bă, când a fost vorba de interes, a făcut împotriva mea, ce mai vrei? Și nu doar împotriva mea! Lasă cu plânsul, nu vorbim de plâns. Am spus că mă iubește, dar ei fac și împotriva dragostei. Dacă îl iubești pe unul, când a fost cu Gică în 2012 (n.r. – 2013, de fapt) de retrograda Farul (n.r. – Viitorul), Reghe făcea pe nebunul: „Bă, că nu știu ce’”… „Ce, mă? Du-te, mă, de aici, asta e echipa! „Stai, domnule, că o fi, că pățim, eu îmi dau demisia…”. „Dă-ți, mă, demisia de acum!”, a declarat Becali la Pro Arena.

Reghecampf a amenințat cu demisia

Gigi Becali a recunoscut că el i-a făcut echipa lui Reghecampf la acea partidă, impunând o formulă din care au lipsit numeroși titulari.

Păi, cum adică? Dacă eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, când nu am niciun interes? Băi, mă las și de fotbal! Cum să nu ajut pe nașul meu? Și Reghe făcea figuri. Am pus doar copiii, a bătut nașul cu 5-1 (nr. – 5-2), că avea nevoie. Păi, ce, a trebuit să îmi spună mie nașul, să îmi spună Hagi ceva? Păi, eu îl ajut pe nașul meu, mă! Poți să te dai peste cap tu, eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, îl ajut și l-am ajutat, țineți minte.

Păi, Reghe că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? I-am spus lui MM, mi se pare că el era atunci, i-am spus: „Bă, tu te duci cu pancarta și faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce nașul și asta este echipa pe care o dai, tu o dai, nu antrenorul. Echipa asta iese cu copiii”. Păi, dacă eu nu pot să îl ajut pe nașul meu și nu îl ajut înseamnă că eu sunt criminal, mă! Cum să fac împotriva nașului meu când nu am niciun interes”, a mai povestit Gigi Becali, conform aceleiași surse, uluitorul moment din 2013.

Gigi Becali chiar a ajutat-o să se salveze de la retrogradare pe Viitorul, la acea vreme. Echipa lui Gică Hagi a câștigat și partida cu Dinamo și a rămas pe prima scenă a țării. Patru ani mai târziu, în 2017, Viitorul cucerea titlul în Liga 1.