Gigi Becali, gest minunat pentru Mihăiță Neșu. Ce a făcut omul de afaceri

Gigi Becali, gest minunat pentru Mihăiță Neșu. Ce a făcut omul de afaceri
Gigi Becali, gest minunat pentru Mihaita Nesu. Ce a facut omul de afaceri

Gigi Becali a făcut un gest imens pentru Mihăiță Neșu. Fostul fotbalist a rămas impresionat de ceea ce a făcut patronul FCSB pentru el.

Gigi Becali, gest minunat pentru Mihăiță Neșu

Latifundiarul din Pipera nu l-a uitat pe Mihăiță Neșu și îl ajută ori de câte ori are posibilitatea, lucru care s-a întâmplat și recent, când fostul sportiv a avut nevoie de ajutor.

Neșu construiește la Oradea un centru pentru ajutorarea copiilor și tinerilor cu dizabilități. El a avut probleme cu mașina construită special cu care se deplasează, iar Gigi Becali i-a cumpărat o mașină nouă.

”În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a spus Florin Lovin, prietenul lui Neșu.

Mihăiță Neșu construiește un complex pentru copiii și tinerii cu dizabilități

El a mai povestit că vor fi trei clădiri în complexul pe care Mihăiță Neșu îl va ridica, iar construcția celor trei. Imobile va începe simultan. Costurile sunt foarte mari, așa că Mihăiță Neșu i-a rugat pe toți cei care vor să contribuie să o facă, iar asta pentru că amenajarea și construcția centrului costă în jur de 3,5 milioane de euro.

„Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii!

 Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori.

Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a anunțat Mihăiță Neșu pe pagina oficială de Facebook, Mihai Neșu Foundation.