Gigi Becali, gest divin în văzul lumii. Ce a făcut patronul FCSB în public

Gigi Becali, gest divin în văzul lumii. Ce a făcut patronul FCSB în public
Gigi Becali, super gest în public. Cum a fost văzut sursă foto: Cancan

Gigi Becali este cunoscut pentru gesturile sale făcute în public. Patronul de la FCSB surprinde de fiecare dată și nu ține cont de nimic atunci când vine vorba de a ajuta pe cineva, dar, de data aceasta, nu mică le-a fost mirarea tuturor în momentul în care și-au dat seama că omul care se ascunde după hainele sport este chiar cunoscutul laitfundiar.

Gigi Becali surprinde din nou. Cum a fost văzut în public

Gigi Becali este extrem de cunoscut pentru dragostea pentru fotbal și afacerile de succes, dar și pentru faptul că este un om extrem de credincios. Multă lume știe că acesta nu poate să rămână nepăsător în momentul în care anumite persoane se confruntă cu provocări extrem de grele, așa că, extrem de des, el este asaltat de oameni chiar în fața palatului din Aviatorilor pentru a oferi ajutor.

De această dată, totul a stat foarte diferit. Patronul FCSB a fost văzut la o agenție CEC aflată în zona Dorobanți din Capitală. Îmbrăcat în trening și adidași, afaceristul ținea în mâini o pungă ticsită cu bani. El a demonstrat de multe ori că este extrem de generos, așa că a început să le ofere oamenilor nevoiași bancnote de 200 de lei, iar aceștia l-au ascultat și s-au aliniat pentru a sta la rând și a primi ajutorul său, potrivit Cancan.

Gigi Becali are grijă de toată lumea. Ce super gest a făcut

În timp ce foarte multă lume știe de gesturile pline de compasiune pe care le face Gigi Becali în public, puțin știu că acesta și-a pus chiar și palatul din Aviatorilor la dispoziția oamenilor. Pe el l-a dat de gol chiar Dumitru Dragomir, ce, aflat în vizită la afacerist, a aflat că mai multe persoane i-au cerut ajutorul și acesta s-a asigurat că nu le va lipsi nimic.

„Bă, mă duc la el să cumpăr pământ. Avea pe masă un teanc de bani. Văd doi preoți care coborau pe scară. Știți, domnule Becali, am stat două săptămâni, acum mă simt sănătos. Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos!

Eu mă uitam la ei. Și îl întreabă Gigi Becali: Părinte ai nevoie de bani? Ai bani? N-a terminat fraza. I-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot. Eu îl întreb: Băi, Gigi, ce e cu popii ăștia aici? Și el zice, băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri!

Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe, într-o parte, și alți 14 preoți bolnavi în altă parte. Vă jur! În palat, vă dau cuvântul meu de cinste, de onoare și de om. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo, în palat.”, a povestit, în trecut, Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI