Gigi Becali face afaceri cu Laurențiu Reghecampf. Ce mutare a plănuit patronul FCSB

Gigi Becali face afaceri cu Laurențiu Reghecampf. Ce mutare a plănuit patronul FCSB
Gigi Becali face afaceri cu Laurențiu Reghecampf. Ce mutare a plănuit patronul FCSB

Gigi Becali face afaceri cu Laurențiu Reghecampf. După toată avalanșa de scandaluri izbucnită între Anamaria Prodan, soția tehnicianului, și patronul FCSB, viața le aranjează pe toate în felul ei. Reghe a devenit noul antrenor al celor de la CSU Craiova. Din această postură, el și Gigi Becali au avut deja un schimb reciproc avantajos.

Gigi Becali face afaceri cu Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali l-r fi vrut pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Dar patronul FCSB i-ar fi pus condiția ca acesta să divorțeze de impresara Anamaria Prodan. Între Becali și aceasta a izbucnit încă din iarnă un uriaș scandal legat de transferul lui Dennis Man la Parma. Mutarea s-a făcut prin Giovanni Becali și nu prin soția lui Reghecampf, care era agenta jucătorului. Apoi, au apărut problemele legate de căsnicia tehnicianului și de iminentul divorț de Anamaria. O întreagă „soap opera” cu final încă necunoscut.

Între timp, însă, Laurențiu Reghecampf a preluat banca tehnică a „Craiovei lui Rotaru”, CSU. El a fost prezentat oficial marți, dar nici în această postură nu a scăpat de întrebările legate de Gigi Becali. Reghe s-a menținut diplomat și și-a manifestat atașamentul pentru echipa la care se află acum.

Nu am vorbit cu domnul Becali, dar probabil o voi face în viitorul apropiat. Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă de la FCSB? Acum sunt la Craiova!”, a spus antrenorul la conferinţa de prezentare.

Ce mutare a plănuit patronul FCSB

Partea interesantă este că nici nu și-a încălzit bine fotoliul de antrenor la Craiova, că Reghecampf a fost „prins” într-un schimb interesant de jucători fix cu FCSB. Craiovenii l-au luat pe mijlocașul Ionuț Vînă(26 de ani). Acesta n-a reușit să se impună la roș-albaștri, devenind indezirabil pentru patron. El ar costa aproximativ 500.000 de euro, sumă pe care Craiova o va acoperi „în natură”. Adică, îi oferă lui Gigi Becali doi jucători la schimb. E vorba de Andrei Burlacu (24 de ani) și Ivan Mamut. Ambii sunt atacanți și ambii au 24 de ani.

Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Chiar dacă, probabil, înțelegerea s-a negociat înainte de venirea lui Reghecampf în Bănie, e foarte posibil ca tehnicianul să-și fi dat „OK”-ul, fie și formal, pe tranzacție. Oricum, Reghe a rămas în inima lui Gigi Becali, care îl consideră o bună alegere pentru CSU Craiova. Însă, patronul FCSB consideră că antrenorul nu are o echipă acolo pe măsura valorii sale.

Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. A demonstrat, n-ai ce să zici? Când vorbești de Olăroiu, Reghecampf, Șumudică, vorbești de antrenori care au demonstrat. În schimb, nu știu pentru Reghe cât de bună este alegerea. Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă și nu știu cât de buni sunt cei de la Craiova. O să vedem, dar pentru Rotaru e cea mai bună alegere”, a mai declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI