Gigi Becali e în culmea fericirii. Lovitură de zeci de milioane de euro

Gigi Becali e în culmea fericirii. Lovitură de zeci de milioane de euro

Se pare că FCSB nu traversează o perioadă foarte bună în Liga 1, însă jucătorii echipei lui Gigi Becali nu duc și lipsă de oferte. De departe însă, cel mai curtat jucător este Dennis Man.

Gigi Becali e în culmea fericirii

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a precizat că Dennis Man este dorit de mai multe cluburi din Europa, însă sumele oferite pentru tânărul internațional român nu sunt pe placul lui Gigi Becali.

Gigi Becali vrea 15 milioane de euro plus un procent dintr-un eventual transfer ulterior pentru Dennid Man, iar Anamaria Prodan este convinsă că va reuși să-l dea pe jucătorul în vârstă de 21 de ani în această vară.

„Îl vinde Prodan pe Man, Prodan vinde orice, trebuie să facă şi el pasul. Cei care urmăresc nu se uită neapărat la cum joacă echipa. Se uită la jucători, la ce calităţi au. Eu cred că poate fi vândut un jucător din România pe 10 milioane de euro. Calitatea pe care o are Man, nu o are nimeni în România, în momentul ăsta.

Ce spune Anamaria Prodan

Singurul jucător vandabil, pe sume foarte mari, în România, este Man. De la 10 milioane de euro în sus. Este interes pentru Man, din toate campionatele din Europa. Au zis că dau 8, 10 milioane, în rate, dar Gigi vrea toţi banii, plus procent. 15 milioane vrea Gigi”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

Menționăm că Dennis Man a ajuns la FCSB în anul 2016, de la UTA. El a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 500.000 de euro. De asemenea, tânărul internaţional mai are contract cu roş-albaştrii până în 2022.

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, s-a născut la data de 25 iunie 1958, în Brăila. Acesta este un om de afaceri și politician român. Gigi Becali deține și conduce clubul FCSB. El a fost și membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012, dar și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală din mai 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI