Gigi Becali „driblează” din nou regulamentele. Patronul FCSB, decizie de ultimă oră legată de „cazul Mihai Pintilii”. „După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli”

de: Sorin Barbu
14 02. 2023

Gigi Becali a luat o decizie radicală și a anunțat că Mihai Pintilii nu va mai sta pe bancă, pentru că riscă să fie suspendat și amendat. Patronul FCSB este furios și este convins că șeful școlii de antrenori îi vânează echipă și îl acuză că a închis ochii în alte situații asemănătoare.

Gigi Becali, decizie radicală în privința lui Mihai Pintilii

Gigi Becali este nervos, dar în loc să rezolve situația de la FCSB încearcă să „dribleze” regulamentele. Echipa este pregătită și condusă de Mihai Pintilii, care ocupă funcția de delegat pentru că nu are licența PRO, în vreme ce „antrenorul din acte”, Leo Strizu, are toate documentele, dar este doar de decor și nici măcar nu a făcut deplasarea în stagiul de pregătire din Antalya. Și în acest talmeș-balmeș intervine de cele mai multe ori și patronul care dă telefoane în timpul meciurilor și dictează schimbările.

Mihai Pintilii a fost avertizat de mai multe ori de șeful școlii de antrenori că ar putea fi suspendat și amendat, iar cazul lui va ajunge la Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Lucian Burchel a fost ironizat de Becali.

„N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă. Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!

Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!”, a declarat Gigi Becali.

În tot acest scandal, Liga Profesionistă de Fotbal a luat o decizie care a bulversat și i-a oferit lui Mihai Pintilii premiul pentru antrenorul etapei cu numărul „Școala te formează, te dezvoltă, trebuie să citești, să fii la curent cu toate. Sunt niște pași normali, niște lucruri normale”, a ripostat Gheorghe Hagi.

„Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă.

Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a declarat Gigi Becali.

FCSB a câștigat anul acesta, cu Mihai Pintilii pe bancă, trei din cele patru partide oficiale și a ajuns pe locul trei la cinci puncte de liderul Farul Constanța.