01 apr. 2022 | 10:13

Gigi Becali, despre motivul salariului mic al „perlei” de la FCSB: „Nu-l interesează altceva”

Sport
Gigi Becali, despre motivul salariului mic al „perlei” de la FCSB: „Nu-l interesează altceva”
Gigi Becali oferă jucătorilor de la FCSB printre cele mai mari salarii din Liga 1

Gigi Becali, despre motivul salariului mic al „perlei” de la FCSB. Patronul vicecampioanei se luptă ca un leu atunci când are în lot un jucător pe care simte că ar putea lua bani mulți. Brusc, latifundiarul devine cel mai bun agent de imagine pentru fotbalistul respectiv. Cu toate că visează la zeci de milioane de euro luate pentru el, Gigi Becali își plătește cea mai prețuită „perlă” de la ora actuală, cu unul dintre cele mai mici salarii de la echipă.

Gigi Becali, despre motivul salariului mic al „perlei” de la FCSB

Gigi Becali, despre motivul salariului mic al „perlei” de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor este încântat de jocul lui Octavian Popescu din ultima perioadă. Latifundiarul a devenit, ca și în alte cazuri, un adevărat agent de imagine pentru fotbalistul de 19 ani.

Gigi Becali visează la sume enorme pentru Liga 1 pe care le-ar putea lua din transferul lui Popescu. Chiar și la ora actuală, el s-ar despărți de acesta doar pentru 50 de milioane de euro.

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Când spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro”, a spus Becali pentru prosport.ro.

„Nu-l interesează altceva”

Gigi Becali l-a „demolat” pe selecționerul Edi Iordănescu din cauza lui Octavian Popescu. Mijlocașul a debutat la națională, dar a fost folosit doar 40 de minute în cele două partide amicale susținute contra Greciei și Israelului. În cel de-al doilea meci, Tavi Popescu a fost introdus abia în minutul 80, lucru care l-a scandalizat pe Becali.

„Fără Tavi Popescu avem zero șanse, cu Tavi Popescu ca Maradona care a luat cu Argentina Campionatul Mondial și care la Napoli a câștigat campionate. Fără Tavi Popescu, zero, cu Tavi Popescu, 100%. Este geniu! Sunt jucători buni, foarte buni, mai puțin buni și mai sunt genii, care sunt foarte rari, și el este geniu. Noi l-am avut geniu doar pe Hagi. Atât.

Să califice dacă-l bagă, dacă-l bagă doar 10 minute nu se mai califică niciodată. Dacă îl ai pe Messi și îl ții pe bancă îmi dau seama ce antrenor ești. Dacă îl va ține pe bancă așa de mult pe Tavi, normal că va veni în cap și o să plece cât de curând. O să plece singur”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Cât câștigă pe lună fotbalistul de 19 ani

Gigi Becali îl plătește pe Popescu cu doar 4.000 de euro pe lună. Acest lucru a uimit multă lume, ținând cont de sumele pe care latifundiarul le vehiculează pentru eventuala vânzare a acestuia. Mai mult, media salariilor lunare la FCSB este de peste 10.000 de euro. Căpitanul Florin Tănase are 30.000 de euro, iar Claudiu Keșeru, 25.000 de euro. Chir și Edjouma, ultima achiziție a vicecampioanei, primește 14.000 de euro lunar.

Gigi Becali a explicat că Tavi Popescu nu e interesat decât de fotbal, nu de bani.

„La el nu există presiune pentru că el joacă fotbal, pe el nu-l interesează nici de salariu. Are 4.000 (n.r. de euro pe lună). Pe el îl interesează doar de fotbal! N-am ce să vorbesc cu el, nu-l interesează nimic. N-am de ce! (nr. – dacă îi va mări salariul) Deocamdată nu. Dar nu vorbim de salariu pentru că nu-l interesează nimic, doar de fotbal”, a precizat Gigi Becali, conform as.ro.

Finanţatorul vicecampioanei i-a făcut lui Octavian Popescu un cadou de 30.000 de euro. I-a cumpărat o maşină, luna trecută. Cota tânărului mijlocaș ofensiv a crescut deja la 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro