Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebănuit pentru care trebuie să dea explicații patronul FCSB

Autor: Claudiu Surmei - 13:23, 13 nov. 2019
Gigi Becali a ajuns la DNA: "Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare"

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat în fața procurorilor pentru a da declarații în dosarul lui Puiu Popoviciu, în care latifundiarul a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Gigi Becali a ajuns la DNA: „Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare”

Patronul FCSB s-a prezentat, miercuri, la DNA, pentru a da declarații în dosarul lui Puiu Popoviciu. La sosire, Gigi Becali a declarat că procurorii l-au chemat pentru a ridica o ordonanță de clasare.

„Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu.

Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta. În legătura cu declarațiile pe care le-am făcut în 2014, 2015, nu știu. Niște declarații, nu știu… Când ies, o să vă arăt ordonanța de clasare”, a declarat patronul FCSB la sosire.

Narcis Răducan a plecat de la FCSB. Gigi Becali se gândește din nou la Mihai Stoica

În dosarul lui Puiu Popoviciu, Becali a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului, după ce a declarat că nu își mai amintește exact denunțul pe care l-a făcut în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI