Gigi Becali dă de înţeles că FCSB va fi non-combat în meciul cu CFR Cluj: „Aşa ar fi normal”

Gigi Becali dă de înţeles că FCSB va fi non-combat în meciul cu CFR Cluj: „Aşa ar fi normal”
Gigi Becali anunţă că FCSB ar putea face non-combat în meciul contra lui CFR Cluj

FCSB – CFR Cluj este un meci care ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei din 2020-2021. Dacă ardelenii vor pierde pe Arena Naţională, Craiova ar putea fi campioană cu o victorie în faţa Astrei. Iar partida din ultima etapă, CSU Craiova – CFR Cluj, ar rămâne una fără nicio miză în clasament. Gigi Becali, patronul FCSB, este convins că titlul se va decide în ultima rundă. Ba chiar spune că aşa este normal să se întâmple, deşi asta ar însemna ca echipa sa să nu câştige vineri.

FCSB ar putea face un cadou lui CFR Cluj în lupta pentru titlu în Liga 1. De ce nu vrea Becali să ajute Craiova

„Eu cred că titlul se va decide în ultima etapă, adică între ei! Să se bată ei între ei și gata! Nu e cum ați spus dumneavoastră, că noi suntem un arbitru. Nu arbitrăm noi! Noi nu ne băgăm. O să vedeți că noi nu arbitrăm. Nici arbitraj nu va fi. Să se bată ei între ei. Să se decidă direct, între ei! Ce ne băgăm noi acum să stăm noi și să facem noi probleme între oameni?”

Eu zic că e mai bine să se bată ei între ei. Așa ar fi normal! Așa e dreptatea! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, când a dat două penalty-uri pentru Craiova și nouă nu ne-a dat două penalty-uri clare. Lasă, să fie dreptate! Cine merită să câștige campionatul!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali sugerează prin această declaraţie că FCSB nu îşi va apăra corect şansele contra Craiovei. Un asemenea scenariu este destul de posibil. Mai ales după ceea ce s-a întâmplat în trecut. CSU Craiova nu a ajutat-o pe FCSB când echipa patronată de Becali era în lupta pentru titlu cu Viitorul. Oltenii au folosit mulţi juniori în partida contra trupei lui Hagi, iar Gigi Becali a fost furios după acea decizie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI