Gigi Becali are mari probleme. Latifundiarul e cuprins de teamă: ”O să fie foarte greu”

Gigi Becali are mari probleme. Latifundiarul e cuprins de teamă: ”O să fie foarte greu”
Gigi Becali, temător înainte de meciul cu CFR Cluj la Supercupa României

În timp ce FCSB se pregătește pentru meciul din Supercupa României, cu CFR Cluj, patronul Gigi Becali, înșiră problemele echipei. Una dintre ele, pierderea unui jucător. „O să fie greu”, s-a plâns latifundiarul. În discursul său s-a luat din nou de Edi Iordănescu.

Gigi Becali își face probleme pentru meciul cu CFR Cluj. Latifundiarul a marcat absența lui Olaru

Înainte de partida de joi, din Supercupă, Becali se arată îngrijorat cu privire la absența mijlocașului Darius Olaru, care s-a accidentat în meciul cu Sepsi și ar urma să stea pe bară aproape trei săptămâni. În plus, afaceristul a avut din nou acuze la adresa lui Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, și la adresa arbitrilor care au greșit împotriva roș-albaștrilor.

„Acum o să fie greu pentru că nu-l avem pe Olaru. E jucător de bază la noi. O să fie greu fără Olaru, dar asta e. Să vedem ce o să fie. Face Domnul ce vrea, o să-i facă dreptate lui nenea Edi, care învățat să joace cu doi oameni în plus. Dar se supără și ne zice să nu mai vorbim despre arbitraj.

Nu poate să-mi propună el mine, nu avem treabă. Cum să mai tac? Nu mai pot să tac niciodată! Trebuia să avem 13 puncte față de CFR Cluj, dar au fost greșeli de arbitraj. Dar lui nenea Edi nu-i convine. Să-i dăm toate campionatele lui, să-i dăm toți arbitrii. Să-i clonăm pe Kovacs și Călin. Așa vrea nenea Edi”, a spus patronul FCSB pentru GSP.

Secretul formei mijlocașului

„Nu știu dacă există un secret. Eu încerc de la zi la zi să mă antrenez la capacitate maximă și cred că asta ar fi secretul. Având în vedere că am marcat destul de multe goluri în ultimul timp, aș putea spune că este un moment bun al carierei, pentru că înainte nu o făceam prea des.

Contează mult că suntem șase jucători de la FCSB. Moralul este ridicat după victoria de aseară. Normal, contează la omogenitate că suntem șase jucători și cred eu că ne vom ajuta mult mai mult prin sfaturi și vom face o digură frumoasă”, povestea Darius Olaru, în martie, pentru FRF TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI