Gigi Becali are angajatul perfect. Cine e noul șef de șantier. Atenție, nu e Luțu

Gigi Becali l-a delegat pe Mihai Mincu să viziteze șantierele (foto: cancan.ro)

Gigi Becali are multă treabă în perioada asta, chiar dacă suntem în plină pandemie. Zilele trecute relatam despre vizita antreprenorului pe șantierele din capitală. Se pare că este foarte ocupat, așa că și-a delegat un reprezentant care să verifice ce fac muncitorii pe șantiere.

Gigi Becali l-a delegat pe ginere să viziteze șantierele

Pentru cei care nu știu, fiica antreprenorului din Pipera, Gigi Becali, Theodora Becali este căsătorită cu Mihai Mincu. Apropiații familiei spun că acesta s-a integrat perfect în familia latifundiarului din Pipera. În același timp a câștigat încrederea socrului. Astfel că, ocupat fiind cu alte treburi, Gigi Becali l-a delegat Mihai Mincu să viziteze șanteirele din București. Cei de la CANCAN.RO au reușit să surprindă imaginile inedite.

În timp ce Gigi Becali se ocupă de lucrurile importante de la clubul pe care îl patronează, FCSB, șantierele din zona Pipera sunt în plină desfășurare. Numai că latifundiarul nu prea mai are timp de vizite. Cel pe care l-a delegat să facă asta, mai nou, nu este Luțu, celebrul om de încredere al acestuia, ci chiar ginerele său, Mihai Mincu.

Mihai Mincu, noul șef de șantier

De ceva vreme, în zona Pipera, se construiește de zor, și după cum stau lucrurile, e vorba de noi investiții de milioane în zonă. Surse spun că se construiesc noi clădiri de birouri și taote lucrările trebuiesc supervizate. Ginerele lui Gigi Becali, se pare că face o treabă bună, de altfel imaginile sunt grăitoare în acest sens. Conform celor de la CANCAN, Mihai Mincu este cel care se ocupă de supravegherea lucrărilor demarate de Becali.

Gigi Becali are angajatul perfect. Cine e noul șef de șantier. Atenție, nu e Luțu
Gigi Becali și-a pus încrederea în ginerele său

Pentru cei care nu știu cine este ginerele lui Gigi Becali, sursele spun că vine dintr-o familie înstărită și cu potență financiară. Tânărul, cunoscut și sub denumirea de „Prinţişorul din Dobroeşti”, a apărut pentru prima dată în atenția presei, prin 2017. Tot atunci, spun surse apropiate, ar fi debutat și în afaceri. Și-a deschis un business în vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. Se pare că lucrurile i-au mers bine, așa că își mai deschide o altă firmă, care se ocupă cu fabricarea de parfumuri şi cosmetice. La momentul căsătoriei acestuia cu fiica cea mare a antreprenorului din Pipera, viitorul socru declara:

”E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI