Gigi Becali, anunțul momentului. Patronul FCSB vrea să dea afară mai mulți jucători, după rușinea din Danemarca. „Nu am crezut că ei sunt de circ. Sunt praf, nu ai ce să faci cu ei”

de: Sorin Barbu
07 10. 2022

Gigi Becali este furios după ce FCSB a pierdut cu 5-0 în Danemarca. Patronul promite „curățenie la echipă” și a anunțat că dă afară mai mulți jucători. Finanțatorului clubului a spus că nu se aștepta să aibă în lot fotbaliști atât de slabi. Campania de achiziții de anul acesta l-a costat peste șase milioane de euro.

Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB

Gigi Becali este furios! FCSB s-a făcut de râs în Danemarca și a pierdut cu 5-0 duelul cu Silkeborg, iar patronul promite că în iarnă renunță la mai mulți jucători. Chiar dacă unii dintre ei l-au costat bani mulți. Echipa antrenată de Nicolae Dică se află pe ultimul loc în grupa din Europa Conference League, cu un punct în trei partide.

„Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1.7 milioane, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem”, a spus Gigi Becali, citat de Fanatik.

Gigi Becali regretă că a decis ca Nicolae Dică să joace cu rezervele în Danemarca

Gigi Becali recunoaște că strategia de a folosi rezervele în Danemarca a fost una greșită. Patronul a apelat la această soluție și i-a impus-o lui Nicolae Dică pentru că se teme că echipa lui, aflată doar pe locul 13 în campionat, nu va prinde locul de play-off, așa că a decis să odihnească mai mulți jucători importanți pentru duelul de campionat de duminică. Această decizie a fost criticată chiar și de nepotul său favorit.

„Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri…”, a mai declarat Gigi Becali.

Câți bani au costat jucătorii folosiți de FCSB cu Silkeborg
Ștefan Târnovanu – 350.000 de euro
Radu Boboc – 400.000 de euro
Joyskim Dawa – 350.000 de euro
Denis Haruț – 661.000 de euro
Alexandru Pantea – venit din Academie
Răzvan Oaidă – 700.000 de euro
Marco Dulca – 250.000 de euro
David Miculescu – 1.7 milioane de euro
Andrei Dumiter – 350.000 de euro
Octavian Popescu – 200.000 de euro
Bogdan Rusu – 250.000 de euro
Eduard Radaslavescu – 1 milion de euro
Alexandru Musi – venit din Academie
Ianis Stoica – venit din academie
Rachid Bouhenna – venit gratis

Citește aici: Gigi Becali i-a decis soarta lui Nicolae Dică.