Gigi Becali, anunțul momentului după victoria cu Dinamo. Ce decizie a luat: „Ce vrei să fac?”

de: Iulian Ioncea
22 10. 2024

FCSB a învins-o pe Dinamo în Derby de România și a urcat până pe poziția a 5-a din clasament, peste rivala de o viață.

Formația patronată de Gigi Becali are un meci mai puțin disputat în campionat față de alte echipe, iar în cazul în care va reuși să își câștige restanța, poate urca până pe poziția a 2-a din clasament, asta în funcție de cum se va termina și partida restantă dintre CFR Cluj și Oțelul Galați, echipe care se află peste FCSB în clasament în acest moment.

Becali a făcut din nou echipa

Imediat după victoria cu Dinamo, Gigi Becali a făcut planul pentru meciurile cu Rangers, din Europa League, și cu Rapid, din campionat.

„Fundașii centrali vor fi Dawa cu Ngezana. Ngezana a zis că se simte cam obosit acum, probabil că vrea să joace acolo. Dawa a zis că nu e problemă pentru el. Ei vor fi fundași centrali. În stânga și dreapta să vedem dacă pot să joace Radunovic cu Crețu. Avem Baba și Edjouma la mijloc. În stânga, Miculescu. Ai atacant pe Popa, în dreapta pe Ștefănescu. Popa nu e fotbalist sau ce?

Bîrligea, dacă e suspendat cu Rapid, e posibil să joace cu Rangers. Mai e Luis Phelipe, mi-a plăcut de el azi. Ăștia nu sunt și ei jucători? Altfel îi demoralizăm. Dacă nici când joci din 3 în 3 zile nu-i lași să joace, vor să plece după. 24 de puncte vreau în Europa League”, a spus Gigi Becali.

FCSB bagă rezervele contra lui Rangers

Apoi, patronul celor de la FCSB a dezvăluit că în meciul din Europa va juca în teren cu rezervele.

„Jucăm cu rezervele cu Rangers, ce vrei să fac? Vrei să mă bată Rapid? La meciurile de acasă, pentru că sunt suporterii, vor juca cei mai buni jucători. Facem ca jucătorii să nu joace mai mult de 120 de minute în 2 meciuri, că n-ai cum.

Mai e Ștefănescu. N-am dat pe el 1,3 milioane de euro? La fel și cu Miculescu. Phelipe, Popa, de ce să nu joace? Edjouma, am dat pe el 500.000. Bîrligea a jucat 90 de minute, cum să-l bag acum iar? Poate o să intre în repriza a doua, vedem. Oricum zicea că vrea să facă o operație la nas, ceva minor, care durează câteva zile”, a spus Gigi Becali.