17 mai 2022 | 13:01

Gigi Becali acuză „jocuri de culise” în favoarea CSA Steaua: „La noi se bagă Securitatea”

Sport
Gigi Becali acuză „jocuri de culise” în favoarea CSA Steaua: „La noi se bagă Securitatea”
Gigi Becali este revoltat de faptul că CSA Steaua forțează promovarea în Liga 1, în ciuda faptului că e club departamental și nu societate privată

Gigi Becali acuză „jocuri de culise” în favoarea CSA Steaua. Patronul FCSB este neîmpăcat cu ratarea titlului și în acest sezon. Latifundiarul a criticat vehement modul în care au fost înscrise golurile din partidele care au decis soarta campionatului. În plus, el a declarat că rivalii de la CFR Cluj i-ar fi stimulat pe cei de la Voluntari pentru a pune „bețe-n roate” FCSB-ului. Dar Gigi Becali este pornit și pe ceea ce el consideră a fi un amestec politic în încercarea CSA Steaua de a forța promovarea în Liga 1.

Gigi Becali acuză „jocuri de culise” în favoarea CSA Steaua

Gigi Becali acuză „jocuri de culise” în favoarea CSA Steaua. Patronul FCSB a fost „fiert” după ce echipa sa a ratat disputarea „finalei campionatului” cu CFR Cluj. Ardelenii și-au asigurat deja un nou titlu după ce roș-albaștrii au fost șinuți în șah, 2-2, de Voluntari, iar echipa din Gruia a învins U Craiova cu 2-1.

Gigi Becali a fost pornit pe felul în care au fost marcate golurile ce au decis soarta campionatului, considerând că ambele au fost înscrise din ofsaid.

„Eu nu felicit hoția, minciuna și nedreptatea! Eu felicit golurile din ofsaid? S-a luat campionatul pe ofsaid. Cum să-i felicit dacă ei fac tot felul de mizerii? Ăia nu sunt oameni de felicitat.

Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime? Ce probe să mai dau? E clar! Să ancheteze, e treaba lor. Eu am spus ce știu, ce mi-au spus. Dar e situația clară” , a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

„La noi se bagă Securitatea”

Dar Gigi Becali s-a îndreptat și împotriva celor de la CSA Steaua. Echipa militară a terminat Liga a 2-a pe loc ce i-ar permite să joace barajul de promovare în prima ligă. Deși sunt club departamental, steliștii sperau ca prin intervențiile ministrului Apărării, Vasile Dîncu, să poată fi schimbată Legea Sportului în sensul dorit de ei.

Gigi Becali s-a arătat revoltat de asemenea „combinații”, afirmând că „Securitatea se bagă și la fotbal”.

„Peste tot, Securitatea conduce, dar nu se bagă şi la fotbal. Și CIA… Dar nu se bagă la fotbal! La noi, până şi la fotbal se bagă Securitatea. Nu avem ce face! De fapt, se poate face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeți la protest, să faceți petiții la UEFA.

Nu vezi ce fac? Vor să schimbe legea ca să fie fotbalul și mai controlat. Îți dai seama ce se va întâmpla? Face și PNL-ul o echipă… După aia vin alții la putere și schimbă șeful Federației. După aceea vine PSD-ul și e pus altul.

Nu vezi că vrea să facă ministrul (n.r. – Vasile Dîncu)? Să participe CSA-ul… Păi, nu se poate! Nu te lasă UEFA să participi în cupele europene. Ce dacă intri în campionatul intern? Nu ai cum. Vii acum să spui că repari ce s-a stricat și ce s-a îndreptat în urmă cu 25 de ani? S-a transformat Steaua în societate pe acțiuni și vii tu acum să strici iar”, a spus Becali tot la Pro Arena.

Totuși, Gigi Becali ar putea să fie mulțumit de decizia FRF de a nu o include pe Steaua în barajul pentru promovarea. Federația a anunțat că locul va fi ocupat de următoarea clasată, echipa de pe locul 5, Concordia Chiajna, tocmai din cauza faptului că clubul stelist nu s-a transformat în societate privată. Dar steliștii au anunțat că își vor căuta dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, afirmând că regulamentele UEFA nu prevăd nicio asemenea condiție ca cea invocată de FRF.

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
EVZ.ro
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
Capital.ro
Horoscop celest 2024. Mesajul de la îngerul tău păzitor pentru succes și împlinire personală
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro