12 nov. 2023 | 14:24

Gigi Becali, accident cu maşina de lux. Cum a ajuns latifundiarul în șanț: ”Veneam de la biserică, am intrat într-o depăşire”

News
Gigi Becali, accident cu maşina de lux. Cum a ajuns latifundiarul în șanț: ”Veneam de la biserică, am intrat într-o depăşire
”Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video”

Gigi Becali a avut ghinion astăzi, din păcate, ajungțnd cu bolidul său într-un șanț. Din primele informații și declarațiid ate de latifundiar, a intrat într-o depășire, care ulterior a dus la precipitarea lucrurilor, astfel că, Gigi Becali a fost implicat îtr-un accident cu maşina de lux.

Gigi Becali implicat într-un accident cu maşina de lux

Celebrul latifundiar, cunoscut pentru apetențsa sa religioasă, a decis în cursul acestei zile să participe la o slujbă religioasă.

Vezi și: Gigi Becali, accident în Capitală. Cine a coborât din maşina care i-a lovit bolidul de lux

Numai că, la întoarcerea spre casă, așa cum a și declarat de altfel, a ajuns cu maşina de lux într-un șanț.

Gigi Becali, accident cu maşina de lux. Cum a ajuns latifundiarul în șanț: "Veneam de la biserică, am intrat într-o depăşire"

Conform datelor, accidentul s-a produs în zona Pipera, unde de altfel locuiește. Imediat după producerea accidentului, latifundiarul avea să spună, de fapt, ce s-a întâmplat:

”Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.”, declară patronul FCSB.

Află despre: Cât îl costă pe Selly reparația bolidului de lux lovit în accident. Mulți și-ar putea lua o mașină de banii aceștia

Cum a ajuns latifundiarul în șanț

Deși este cunoscut pentru micile incidente cu mașina, cu toate astea Gigi Becali este un șofer relativ prudent, dar se pare că astăzi a avut ghinion. În aceași declarație, conform publicației citate, Becali a povestit ce s-a întâmplat și cu bolidul său de lux, un Rolls-Royce:

”Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit.

Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a precizat Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali, accident cu maşina de lux. Cum a ajuns latifundiarul în șanț: "Veneam de la biserică, am intrat într-o depăşire"

Accident cu maşina de lux azi, patronul FCSB implicat

Gigi Becali, nu este la primul incidnet în trafic în 2023

După cum se știe, patronul FCSB a mai avut parte de un accident, și tot la volanul aceluiași bolid era. Incidentul a avut loc în septembrie a.c., în Sectorul 6, când avea să fie lovit din spate de o altă mașină, condusă de femeie. Tot atunci, aflându-se de accident, acesta povestea cum s-a ajuns în acea situație:

”Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut nu avea nimic, nici mașina ei și nici a mea.

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a reacționat latifundiarul atunci, la Antena 3.

Citește și: Ce spune Gigi Becali despre femeia care i-a lovit maşina

Deși nu se pune problema banilor, se pare că latifundiarul din Pipera a cam avut ghinioane anul acesta, mai ales în trafic. Oricum, în accidentul de astăzi, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Drama prin care trece Mihai Albu. Operat de cancer, creatorul se gândește la suferința fiicei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro