Gigi Becali a transferat un jucător de la o rivală. Câți bani scoate din buzunar patronul FCSB

Gigi Becali a transferat un jucător de la o rivală. Câți bani scoate din buzunar patronul FCSB
Gigi Becali a făcut un transfer de sute de mii de euro deși promisese că nu va mai cheltui bani pe alte achiziții pentru FCSB

Gigi Becali a transferat un jucător de la o rivală. Patronul FCSB anunțase că nu va mai da bani pentru alte achiziții în perioada de transferuri din această iarnă. Latifundiarul a făcut, se pare, o excepție și a cumpărat un fotbalist chiar de la una dintre rivalele din Liga 1. Mai mult, acesta îl va înlocui în echipa lui Gigi Becali pe cel considerat de acesta, vara trecută, capabil să devină „cel mai mare fotbalist al României”.

Gigi Becali a transferat un jucător de la o rivală

Gigi Becali a transferat un jucător de la o rivală. Patronul vicecampioanei anunțase că nu va mai da bani pe niciun jucător până la vară. Latifundiarul declara că singura excepție ar putea fi David Miculescu, de la UTA Arad, pentru care oferise, fără succes, chiar și 600.000 de euro.

Acum, Gigi Becali a făcut o manevră în stilul specific și a cumpărat un alt fotbalist. Unul pe care declară că, de fapt, și l-a dorit, iar discuția despre Miculescu a fost „vrăjeală” pentru distragerea atenției. E vorba de Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul defensiv de la FC Botoșani

„Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri și vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoșani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflați voi de Edjouma.

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieșit din comun el. Nu o să mai fie Șut (n.r. – Adrian Șut) titular”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Câți bani scoate din buzunar patronul FCSB

Interesant este că Gigi Becali îl lăuda pe Adrian Șut, vara trecută, într-un stil bombastic.

„Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut, o să vedeți! E cinci clase peste Pintilii. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul”, spunea Gigi Becali despre Șut, la PRO X.

În vârstă de 25 de ani, Malcom Edjouma a bifat 21 de apariții pentru moldoveni în actualul sezon, în toate competițiile. El a marcat 4 goluri și a dat 3 pase decisive. În înțelegerea dintre FCSB și FC Botoșani intră și împrumutul fundașului Denis Haruț.

Acesta a fost transferat la echipa lui Gigi Becali chiar de la echipa moldoveană, acum un an, după o întreagă telenovelă, pentru 700.000 de euro și 20% dintr-o viitoare vânzare. Dar jucătorul de 22 de ani nu a confirmat la gruparea bucureșteană. Acum, el va juca până la finalul sezonului chiar la formația de la care fusese cumpărat, FC Botoșani, ocupanta locului 4 în Liga 1.