24 iul. 2023 | 13:50

Florinel Coman, criticat dur de Giani Kiriță după gestul cu telefonul din derby. ”Îi luam buclele din cap”

Sport
Florinel Coman, criticat dur de Giani Kiriță după gestul cu telefonul din derby. ”Îi luam buclele din cap”
Florinel Coman, criticat dur de Giani Kirita dupa gestul cu telefonul din derby. ”Ii luam buclele din cap”

FCSB a câștigat derbyul cu Dinamo, de sâmbătă seară, de pe Stadionul Arcul de Triumf, scor 2-1, iar primul gol a fost marcat de Florinel Coman. El a fost protagonistul și unui alt moment care a stârnit zâmbete, dar și ironii, însă gestul său a fost criticat de fostul căpitan dinamovist Giani Kiriță.

Giani Kiriță, atac la Florinel Coman

Florinel Coman a marcat în minutul 30 al meciului FCSB – Dinamo din etapa a doua din SuperLiga României, cu o execuție superbă, un șut cu stângul în colțul din dreapta porții lui Golubovic. Tot în prima repriză, el s-a aflat în centrul unui faze controversate, care a stârnit zâmbete, dar și ironii și furie.

Florinel Coman s-a trezit pe teren cu un telefon aruncat spre el de unul dintre fanii lui Dinamo, de la peluză. Acesta l-a luat și a încercat să-și facă un selfie. Nu a reușit, deoarece i-a fost luat aparatul, care a ajuns în cele din urmă la galerie dinamovistă. Gestul lui Florinel Coman l-a înfuriat pe Giani Kiriță, care a reacționat dur.

Florinel Coman, criticat dur de Giani Kirița după gestul cu telefonul din derby. ”Îi luam buclele din cap”

Florinel Coman, gest spontan cu telefonul. Sursa foto: captură Digi Sport.

”E o ironie la adresa dinamoviștilor. Normal, pentru că își permite, de asta mă doare! Pe timpul nostru nu-ți permiteai niciodată în viața ta. Nici nu aveai timp de așa ceva. Cu tot respectul, n-avea voie niciodată să facă așa ceva cu noi. S-o lăsăm mai ușor pe asta cu inteligența, hai! Sunt momente spontane. N-avea timp nicio secundă să facă selfie cu noi. Nu mi-a plăcut, eu am luat-o personal, pentru că mă vedeam acolo, în teren. Asta se educă! Îi luam buclele din cap. Noi când am ajuns la Dinamo, ca tineri, am fost educați. La noi se vorbea în fiecare zi de ce însemna Dinamo și de cum iți respecți suporterii și tricoul”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Ce a spus Florinel Coman după gestul cu telefonul

La finalul partidei cu Dinamo, Florinel Coman a vorbit și despre gestul său și a precizat că a vrut să trateze totul ca pe o glumă. În plus, el a spus că nu a reușit să-și facă selfie.

”Nu am apucat. Nu avea folie și nu mi-a mers, eram transpirat. Puțin umor. Am văzut un telefon, nici n-am văzut când a fost aruncat. Îmi cer scuze dacă nu a fost un gest frumos. Dar eu consider că a fost ok, a fost doar o glumă”, a spus Florinel Coman, la finalul partidei.

Fotbalistul FCSB-ului poate pleca oricând de la echipa lui Gigi Becali, dacă un club plătește clauza de reziliere de cinci milioane de euro.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Cum a scăpat Hitler din Primul Război Mondial. Povestea soldatului care i-a cruțat viața: „Dacă aș fi știut cine era, nu l-aș fi lăsat să plece”
Click.ro
Filmări spectaculoase din Ucraina cu un sistem de rachete RAK-SA-12 în acțiune. Sistemul croat e montat pe un Humvee american
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Theo Rose s-a măritat în secret. Primele imagini
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
A murit un nume uriaș. A decedat în această dimineață. Drum lin, maestre!
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro