Gigi Becali a făcut accident în București. Primele imagini de la fața locului VIDEO

de: Ștefan R. Apostol
28 08. 2024

În cursul acestei după-amieze, conform polițiștilor, Gigi Becali a făcut accident în București. Ulterior au apărut și primele imagini de la fața locului.

Gigi Becali a făcut accident în București

Conform polițiștilor, se pare că latifundiarul din Pipera a fost protagonistul unui nou accident în București. Din primele informații, se pare că incidetul auto s-a produs în zona rezidențială Pipera.

Se pare că este urmărit de ghinion, având în vedere că Gigi Becali a făcut accident în București, nu cu multă vreme în urmă. Și acum, ca și atunci, nu s-au înregistrat victime, ci doar paagube materiale.

Martorii spun că incidentul nu a fost unul major, deși din imaginile surprinse ar fi fost prezentă și o mașină a Salvării. Fără victime, spun surse de la fața locului, cei doi șoferi s-ar fi înțeles pe cale amiabilă, în prezența polițiștilor.

Al patrulea accident, în mai puțin de un an

Așa cum precizam anterior, încă de la începutul acestui an, latifundiarul a mai fost protagonist al altor trei accidente rutiere, toate minore și fără a avea urmări grave. Alte asemenea situații s-au mai întâmplat și anul trecut.

Într-unul din accidente, mașina lui Gigi Becali a ajuns într-un șanț, vina aparținându-i latifundiarului, dupoă ce a încercat să facă o depășire. Bolidul de peste 500.000 de euro, un Rolls Royce avea să ajungă în șanț, iar Becali să scoată bani din buzunar pentru reparații.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.”, povestea anul trecut Gigi Becali, după accident.

Primele imagini de la fața locului

Deși accidentul a fost, se pare, unul minor, mașina latifundiaruli a fost surprinsă oprită, iar surse martore spun că Gigi Becali a stat la fața locului până polițștii au spus că totul este ok.

Ghinioanele se pre că-l urmărsc pe patronul FCSB, mai ales cele rutiere, având în vedere numărul mare de incidente în trafic din care a făcut parte. În cazul unui alt incident, din noiembrie 2023, autoritățile anunțau că s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă. Să sperăm că totul este bine, și că ambii șoferi au rămas doar cu sperietura și cu zgârieturile de pe mașini.