27 mart. 2023 | 15:49

Gigantul care deschide noi restaurante în România în 2023. Vor fi multe angajări

Social
Gigantul care deschide noi restaurante în România în 2023. Vor fi multe angajări
Vânzări de peste 1,3 miliarde de lei în 2022!

Unul din cei mai mari giganți din piața de francize, având activități în peste 170 de restaurante, anunță un an 2022 extrem de profitabil. În același context, planurile pentru acest an sunt ambițioase, și azi vorbim de gigantul care deschide noi restaurante în România în 2023, oficialii spunând că vor fi multe angajări.

Vânzări de peste 1,3 miliarde de lei în 2022

Este cu adevărat unul din giganții din industria de food service, atât la nivel inernațional, cât și local, cu o prezență cu peste 170 de rstaurante în trei state europene. În prezent, Sphera operează în România 3 mărci internaționale de succes, KFC, Pizza Hut și Taco Bell, pe de altă parte grupul ete prezent cu franciza KFC în Republica Moldova și Italia. Raportul publicat recent pentru anul fiscal 2022 anunță vânzări de peste 1,3 miliarde de lei pentru Sphera Franchise Group în 2022, dar și un profit net de 44,3 milioane de lei, reprezentând, de fapt, o creștere cu 71%, față de alți ani

„Sunt o dovadă a eficienței strategiei noastre”

Grupul are un portofoliu impresionant, iar pe plan local, activitatea grupului s-a exitins în acești 26 de ani, mai ales prin prezența aici cu peste 94 de locații ale lanțului de restaruante KFC în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești, Sibiu, Constanța și Brașov:

„Rezultatele solide ale Sphera în 2022 sunt o dovadă a eficienței strategiei noastre și a forței mărcilor noastre în atingerea unei creșteri sănătoase care să susțină performanța. Ne-am angajat să ne dezvoltăm durabil pe termen lung, oferind în același timp produse și servicii excelente clienților noștri, un mediu propice pentru angajații noștri, randamente pozitive pentru investitorii noștri și sprijin în comunitate, iar anul 2022 este o dovadă că ne respectăm această promisiune, în ciuda provocărilor.

Ne-am confruntat cu un an dificil și volatilitatea mediului economic persistă, dar Sphera se bazează pe fundamente solide și vom continua să ne bazăm pe acestea pentru a ne duce la îndeplinire strategia și a ne atinge obiectivele, în beneficiul clienților, investitorilor, angajaților și comunităților noastre deopotrivă”, a declarat Călin Ionescu, CEO, Sphera Franchise Group.

Vezi și: Cât costă o franciză 5 to Go în România. Tot ce trebuie să faci

Sphera Franchise Group, gigantul care deschide noi restaurante în România în 2023

Conform comunicatului, anul 2023 se vrea a fi un an ambițios cu noi investiții majore, planul concret fiind de a deschide noi locații KFC, dar și Taco Bell în România. Călin Ionescu precizează că nu s-au alocat și bugetele de investiții pentru acest an, urmând a fi aprobate în cadrul Consiliului de Administrației al grupului.

Planul este de a intrduce în portofoliu cel puțin alte 10 restaurante de tip fast-food, 8 din lanțul KFC și cel puțin două locații Taco Bell la nivel național. Investițiile inițiale, mai spune Călin Ionescu, ar fi de aproximativ 6,8 milioane de euro pentru toate cele 10 locații, având în plan și introducerea unor soluții digitale de comandă pentru clienți. Cu un portofoliu total de 177 de locații și peste 5.000 de angajați, Sphera Franchise Group este unul din marii jucători din această piață.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Codul Rutier 2024. Amenzi mari pentru șoferii care încalcă această regulă
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro