30 mart. 2022 | 09:30

Gigă Hagi, despre situația fiului, Ianis: „A acceptat tot”. „Regele”, vedetă pentru o zi la Rangers

Sport
Gigă Hagi, despre situația fiului, Ianis: „A acceptat tot”. „Regele”, vedetă pentru o zi la Rangers
Gică Hagi este optimist în privința recuperării fiului său, Ianis, după accidentarea gravă suferită la genunchi, în ianuarie

Gigă Hagi, despre situația fiului, Ianis: „A acceptat tot”. „Regele” a fost unul dintre invitații de marcă ai clubului Rangers, la împlinirea a 150 de ani de la înființarea clubului scoțian la care joacă și Ianis Hagi. Fostul căpitan al naționalei a evoluat într-un meci demonstrativ desfășurat cu această ocazie pe Ibrox Stadium. Gică Hagi a profitat de ocazie și a petrecut cîteva zile împreună cu Ianis, care se recuperează după accidentarea gravă suferită la genunchi, în ianuarie.

Gigă Hagi, despre situația fiului, Ianis: „A acceptat tot”

Gigă Hagi a fost unul dintre invitații de marcă la sărbătorirea a 150 de ani de existență ai clubului Rangers FC, echipa la care e legitimat fiul său, Ianis. „Regele” a făcut parte din echipa legendelor mondiale care a întâlnit, într-un meci demonstrativ, o echipă a legendelor formației scoțiene.

Gică Hagi a încântat tribunele de la Ibrox Stadium pline cu 40.000 de fani ai campioanei Scoției. El a avut colegi de echipă jucători precum Figo, Roberto Carlos, Quaresma și mulți alții. Iar clasa românului a fost apreciată și de jurnaliștii scoțieni.

„Legenda fotbalului românesc a încântat mulțimea de pe Ibrox cu câteva momente de strălucire. El a fost aproape să înscrie dintr-o lovitură liberă, iar apoi a reușit un călcâi superb. A fost înlocuit în prima repriză, dar îți poți da seama de unde provine talentul lui Ianis”, au notat cei de la rangersreview.co.uk.

„Regele”, vedetă pentru o zi la Rangers

Gică Hagi a fost întâmpinat cu căldură de fanii scoțieni, fiind tratat ca un adevărat star al fotbalului. Fostul decar magic al naționalei României n-a pierdut ocazia de a petrece și câteva zile împreună cu Ianis Hagi, care se recuperează după operația suferită la ligamentele genunchiului drept.

Gică Hagi a declarat, la revenirea în țară, că fiul său muncește din greu pentru a progresa în dorința de a reveni pe teren așa cum era înainte de grava accidentare suferită în ianuarie.

„O experienţă frumoasă, ne-am întâlnit cu foştii colegi. Am jucat din nou, chiar dacă din punct de vedere fizic e greu să mai facem faţă. Publicul a fost extraordinar. Important e că ne-am simţit bine. Le mulţumesc că ne-au invitat. Am petrecut două zile frumoase. Timpul trece, dar e bine că ne mai mişcăm.

Ianis e bine, mental arată bine, se recuperează zi de zi. A acceptat tot şi acum munceşte din greu în fiecare zi, pentru a progresa. L-am văzut foarte bine, sper să se refacă cât mai repede. A avut o accidentare gravă, dar e puternic şi a acceptat-o. Munceşte pentru a reveni cum era înainte, era într-o perioadă ideală pentru el”, a spus Gică Hagi la întoarcerea în România.

Gică și Ianis Hagi au profitat de ocazie pentru a o sărbători în avans și pe Kira Hagi, fiica „Regelui”. Aceasta va împlini 26 de ani pe 31 martie, iar evenimentul din Glasgow a fost un prilej pentru o reuniune de familie.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro