Gică Popescu are coronavirus! Clubul Viitorul a făcut anunţul oficial!

Gică Popescu are coronavirus! Clubul Viitorul a făcut anunţul oficial!
Gică Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Clubul Viitorul a anunţat în această seară că Gică Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Preşedintele formaţiei dobrogene, 52 de ani, nu prezintă simptomele specifice, dar aşteaptă indicaţii de la DSP. Oficialii formaţiei patronate de Gheorghe Hagi au asigurat că meciul cu Universitatea Craiova nu este în pericol. Popescu a efectuat testul separat de lotul echipei Viitorul.

Gică Popescu are coronavirus, dar nu a fost în contact cu jucătorii lui Hagi. Meciul Viitorul – U Craiova nu e în pericol

„FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. Contrar acestui rezultat, președintele clubului nostru nu prezintă niciun fel de simptome. În continuare se va aștepta un răspuns al DSP București pentru a se urma procedurile specifice în astfel de situații. Acest test a fost efectuat separat de restul echipei noastre, astfel că ne continuăm pregătirea meciului cu Universitatea Craiova în condiții normale”, se arată în comunicatul celor de la Viitorul.

În etapa a treia din Liga 1, Viitorul va juca pe propriul teren contra celor de la Universitatea Craiova. În condiţiile în care Gică Popescu nu a fost în contact cu jucătorii lui Ruben De Barrera, nu există riscul de amânare. Se va disputa după programarea deja stabilită, luni, de la ora 21:00. Viitorul a avut un start de campionat foarte modest, cu un singur punct obţinut în ultimele două etape.

Gică Hagi are probleme de sănătate
Gică Hagi așteaptă ca Viitorul să aibă rezultate mai bune în următoarea perioadă

Gheorghe Hagi a decis să renunţe la funcţia de antrenor al echipei pe care o patronează. A ales să facă un pas în spate pentru a se putea concentra pe creşterea jucătorilor de la academia sa de fotbal. A fost adus ibericul Ruben De Barrera pe banca tehnică, dar acesta are un start dezamăgitor de mandat. A fost totuși confirmat în funcție chiar de Gică Popescu.