Gică Hagi trimite un jucător în Italia. Va fi coleg cu Man și Mihăilă

Gică Hagi trimite un jucător în Italia. Va fi coleg cu Man și Mihăilă
Gică Hagi mai trimite spre echipele din Vest un jucător crescut la Academia sa

Gică Hagi trimite un jucător în Italia. „Regele” nu se dezminte. După ce a crescut generații de fotbaliști care sunt ori au trecut pe la echipe importante din Europa, antrenorul-patron de la Farul Constanța mai dă o lovitură. Gică Hagi a bătut deja palma pentru transferul unui fundaș de 17 ani la clubul italian care îi are deja înregimentați pe Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Gică Hagi trimite un jucător în Italia

Gică Hagi trimite un jucător în Italia. Patronul celor de la Parma, americanul Kyle Krause, nu s-a lecuit de români, se pare. Clubul italian a mai achiziționat un fotbalist român ce aparținea de Farul Constanța. Anunțul a fost făcut pe site-ul echipei din Serie B, parmacalcio1913.com.

Gică Hagi mai oferă „la export” un fotbalist. E vorba de fundașul central de 17 ani, Rareş Daniel Fătu, căpitanul naționalei U16. Comparat cu Gică Popescu, președintele clubului de care a fost crescut, Fătu a fost prezentat în urmă cu ceva timp de către cei de la Academia Hagi drept un fotbalist foarte ambițios care își trăiește visul cu același entuziasm în fiecare zi.

„Rareș își urmează pasiunea! Ca și cum, în fiecare zi, s-ar naște din nou și ar lua totul de la zero! Merge pe urmele visului său – acum, nu mâine, nu puțin mai târziu, nu când mai crește”, au scris constănțenii despre jucătorul adus de la CSM Focșani.

Va fi coleg cu Man și Mihăilă

Jucătorul crescut de Gică Hagi va fi înregimentat, deocamdată, la echipa U17 a Parmei, urmând să evolueze pentru formațiile de juniori și de tineret ale „cruciaților”. Suma de transfer de la Farul nu a fost încă precizată. Parma a cheltuit peste 20 de milioane de euro pentru a-i aduce la echipă pe Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Lucrurile nu se prezintă prea roz pentru trupa de pe Ennio Tardini, Parma scufundându-se în acest sezon în Serie B, cu toate că obiectivul inițial fusese revenirea rapidă în Serie A. Dar Dennis Man și Valentin Mihăilă au avut, ca și formația, în ansamblu, un sezon dezastruos, presărat și cu accidentări, dar și cu neînțelegeri cu banca tehnică a echipei gialloblu.

Pe de altă parte, Gică Hagi va fi, în martie, vedetă la Rangers, pentru o zi. Clubul scoțian la care evoluează fiul său, Ianis, va sărbători 150 de ani de existență. „Protestanții” se consideră primul club important din Europa ce atinge această bornă. Conform unui comunicat postat pe pagina oficială, va fi organizat, în 26 martie, un „Weekend al Legendelor”. Va fi vorba de o partidă demonstrativă între echipa fostelor legende de la Rangers și una alcătuită din foste glorii mondiale.

Din prima vor face parte, printre alții, chiar actualul antrenor al lui Ianis Hagi, olandezul Giovanni van Bronckhorst, dar și marele Paul Gascoigne, scrie rangers.co.uk. În „echipa legendelor mondiale”, numele lui Gică Hagi se află la loc de cinste. Alături de „Rege” vor mai fi staruri ca portughezul Luis Figo, care va fi și căpitanul echipei, dar și brazilianul Roberto Carlos sau francezul Robert Pires.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI