01 iul. 2021 | 16:13

Gică Hagi și Gică Popescu, atacați de un fost internațional român: „E normal să stea la Tribuna a II-a”

Sport
Gică Hagi și Gică Popescu, atacați de un fost internațional român: „E normal să stea la Tribuna a II-a”
Gică Hagi și Gică Popescu, atacați de un fost internațional român: „E normal să stea la Tribuna a II-a”

Gică Hagi și Gică Popescu au fost atacați în ceea ce, deja, se numește „Scandalul VIP”-urilor. Un fost internațional român are o părere aparte despre faptul că cei doi au stat în Tribuna a II-a, la meciul Austria – Macedonia de Nord de la Euro 2020. Hagi și Popescu au luat loc în mijlocul suporterilor, în timp ce la tribuna oficială s-au îmbulzit politicieni și oficiali ai FRF. Dănuț Lupu are propria versiune despre situația creată. Una pe care și-a expus-o, în exclusivitate, la emisiunea PlayMaker de la playsport.ro.

Gică Hagi și Gică Popescu, atacați de un fost internațional român

Gică Hagi și Gică Popescu, atacați de un fost internațional român. Ei au fost în mijlocul unui scandal cu ocazia partidelor de la Euro 2020 găzduite de Arena Națională. Cei doi au stat la Tribuna a II-a, cu suporterii, în timp ce în sectorul VIP a fost plin de politicieni și oficiali FRF. Situația a explodat în presă, iar acuzațiile au venit dinspre ambele tabere. FRF a explicat că de sistemul de ticketing a fost responsabilă UEFA. Federația nu ar fi primit suficiente invitații pentru tribuna oficială. Ulterior, FRF a solicitat mărirea numărului de invitații.

La rândul său, Gică Popescu a declarat că el a cumpărat biletele unde a stat alături de Gică Hagi. Dar că alegerea Tribunei a II-a a fost a FRF, nu a lor.

Văd că sunt foarte multe discuții în jurul faptului că noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal. Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro”, a fost reacția lui Gheorghe Popescu, pe Facebook.

„E normal să stea la Tribuna a II-a”

Ulterior, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a precizat că, la prima partidă de pe Arena Națională, federația a beneficiat de o singură invitație VIP. Aceasta a fost trimisă lui Gică Hagi, care a preferat să privească meciul alături de colegii lui din „Generația de Aur”.

La primul meci am avut o singură invitație, și aceea a mers către domnul Hagi. A refuzat să ia parte la tribuna oficială și a preferat să privească partida alături de foștii lui colegi. La următoarele partide, domnul Hagi, domnul Popescu, domnul Dorinel Munteanu au fost invitați să ia parte la tribuna oficială”, a declarat Răzvan Burleanu într-o conferință de presă.

Meciurile de la Euro 2020 s-au terminat pentru Arena Națională, dar ecourile scandalului au rămas. Dănuț Lupu, fostul internațional român, a insinuat că tot scandalul a pornit, probabil, chiar de la cei doi foști mari internaționali.

Eu am stat și la peluză, la viața mea. Nu m-a deranjat niciodată. Pe alții i-a deranjat să stea la Tribuna a doua. Dacă vrei să vezi un meci, te duci și la peluză, nu este nicio problemă.

Ei au spus că stau acolo, nu îi urmărea nimeni. Ei au sunat să anunțe. Nu cred că îl urmărea pe Gică Popescu să meargă unde stă în tribună. Până la urmă, nu văd unde este problema. Pe Benzema, dacă mănâncă în gară la Paris sau la cel mai tare restaurant, nu îl cheamă tot Benzema?” a spus Dănuț Lupu la emisiunea PlayMaker.

El a mai declarat că e normal ca Hagi și Popescu să stea la Tribuna a II-a. Ei au fost contestatari ai actualului președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

Să înțeleagă că, atât timp cât a fost Mircea Sandu, au stat unde au vrut. Acum, după ce au fost împotriva lui Burleanu, stau unde se poate. Eu am fost fan Burleanu și nu cer bilete sau ceva. Am fost singurul care a zis că iese Burleanu președinte și nu mai cer bilete la oficială, a mai spus fostul internațional la emisiunea citată.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
EVZ.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Capital.ro
Orașul din România în care se construiește o fabrică nouă de pavele. Este lângă București și se va deschide în această toamnă
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro