Gică Hagi, prima reacție după transferul lui Ianis la Glasgow Rangers! A spus tot în presa din Scoția

Ianis Hagi a fost transferat definitiv la finalul săptămânii trecute de Glasgow Rangers, iar Gică Hagi a oferit acum un interviu în premieră în care a explicat de ce fiul său a ales cu scoțienii.

Gică Hagi, prima reacție după transferul lui Ianis la Glasgow Rangers!

Ianis, împrumutat în iarnă de la Genk, a impresionat în Scoția în primele 3 luni ale anului, înainte de întreruperea campionatelor. Iar Rangers l-a transferat definitiv. Gică Hagi a vorbit pentru prima dată după mutarea definitivă pentru presa din Scoția.

„Rangers este un club foarte mare, cu istorie și tradiție în Europa, un club cu mentalitate de învingători. Fanii sunt fantastici, așa cum orice echipă și-ar dori. Sunt foarte fericit că a semnat cu Glasgow și acest transfer îl va ajuta și mai mult pe Ianis. I-am spus că este clubul ideal pentru dezvoltare.

A fost dorit de antrenor și asta este cel mai important. Steven Gerrard a fost un jucător extraordinar, a fost un lider la Liverpool. Este un antrenor de la care Ianis va învăța foarte multe, mental, tactic și fizic”, a spus Hagi pentru site-ul heartandhand.

„Este afectat pshic Ianis de comparațiile cu Gică Hagi?”

Tot „Regele” a continuat interviul, povestind momentele importante din carieră, trofeele câștigate în Europa și aprecierile unanime ale specialiștilor. Dar a răspuns și la întrebarea de pe buzele tuturor microbiștilor: „Este afectat pshic Ianis de comparațiile cu Gică Hagi?”.

Fostul mare fotbalist român a conchis: „Este foarte puternic mental, după cum știți. Este talentat și una dintre marile sale calități este că iubește presiunea. Îl motivează. Și, spre deosebire de mine, este la fel de bun cu ambele picioare, este creativ și are personalitate”.

Ianis Hagi a fost cumpărat de Glasgow pentru mai puțin de 3,5 milioane de euro, sumă considerabil mai mică decât cea inițială din înțelegerea cu Genk. Românul a reușit 3 goluri și a dat două pase decisive până acum pentru scoțieni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI