Gică Hagi nu a mai suportat. Decizie radicală, l-a dat afară de la echipă

Gică Hagi nu a mai suportat. Decizie radicală, l-a dat afară de la echipă
Gică Hagi nu poate sta departe de Viitorul Constanța

Anul trecut Gică Hagi se retrăgea de la conducerea echipei Viitorul. Regele fotablului românesc aștepta o ofertă la o echipă de prim rang din Europa. Deocamdată oferta nu a venit, sau nu s-a concretizat vreuna, dar nu se poate debarasa de fosta sa echipă. În ultimul meci din campionat, Viitorul a suferit o nouă înfrângere cu ultima clasată, Poli Iași. De când regele nu mai cârmuiește la Viitorul lucrurile au început să scârțâie.

Gică Hagi se implică din nou la Viitorul, îl demite pe Rednic

De când Hagi s-a retras de la conducerea ca antrenor al clubului Viitorul Constanța lucrurile au început să scârțâie din toate încheieturile. Meci după meci foștii săi elevi au pierdut puncte și au avut prea puține victorii. Așa s-a întâmplat și în ultima etapă de Liga 1, la meciul cu Politehnica Iași.

Ultima clasată în campionat a reușit să-i fure o victorie nesperată cu 2-1. Deși învingătoare Poli Iași este pe loc retrogradabil. Viitorul a picat pe locul 11, cu 31 de puncte. Situația este disperată, iar Gică Hagi nu a mai putut rezista. Astfel că astăzi oficialii clubului au anunțat demiterea lui Mircea Rednic după dezastrul cu Poli Iași.

De când a preluat echipa de la Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, Rednic a avut nouă meciuri încheiate la egalitate, două victorii și nu mai puțin de șase meciuri pierdute consecutiv. Este la egalitate de puncte cu FC Voluntari, dar cu un golaveraj mai bun.

”Din cauza lipsei de rezultate, conducerea FC Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic, căruia îi mulțumim pentru munca depusă pentru clubul nostru”, anunțau astăzi cei de la Viitorul Contanța.

Deocamdată nu se știe dacă părintele echipei din Constanța va reveni pe banca tehnică, deși s-a speculat acest lucru, sau va veni un alt antrenor.

Nu poate sta departe de Viitorul Constanța

Anul trecut Hagi surprindea pe toată lumea prin retragerea sa de pe banca tehnică a echipei din Ovidiu. Motivația sa era că își dorea o pauză după 10 ani de muncă non-stop. Gică preda echipa antrenorului spaniol Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, dar randamentul  slab îi aduce demiterea, venind în locul lui Mircea Rednic.

Unul din cei mai titrați fotbaliști și, ulterior, mananger de club și școală de fotbal, Gică Hagi, nu poate sta mult departe de echipa creată de el. Decizia de astăzi de a-l demite pe Rednic îl are în spate, clar, pe Gică, ăsta poate fiind semnalul că vrea să revină și să readucă echipa acolo unde trebuie. Rămâne de văzut ce decizie se va lua și cine va prelua frâiele echipei din Ovidiu.