Gică Hagi face propunerea anului. La ce echipă l-ar vrea „Regele” pe Lionel Messi

Gică Hagi face propunerea anului. La ce echipă l-ar vrea „Regele” pe Lionel Messi
Gică Hagi face propunerea anului. La ce echipă l-ar vrea „Regele” pe Lionel Messi

Gică Hagi face propunerea anului. La ce echipă l-ar vrea „Regele” pe Lionel Messi. Vestea despărțirii Barcelonei de starul argentinian L-a impresionat și pe antrenorul-patron de la Farul. Gică Hagi îl consideră pe jucătorul de 34 de ani imposibil de înlocuit. În același, timp, Hagi a făcut și o propunere inedită pentru o viitoare destinație a celui considerat de mulți drept cel mai bun jucător din lume.

Gică Hagi face propunerea anului

Gică Hagi face propunerea anului. Vestea plecării lui Messi de la Barcelona l-a impresiont și pe „Regele” fotbalului nostru. După 21 de ani, starul argentinian va schimba, prima oră, echipa căreia îi va purta tricoul. Se pare că cea mai probabilă destinație va fi PSG, unde-l așteaptă bunul său prieten, Neymar. Dar nici City, Chelsea și chiar Inter Milano nu sunt variante de neglijat.

Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemna el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. Vorbim despre plecarea lui Messi de la Barcelona… E un șoc și clubul îl va resimți foarte puternic în tot. Probabil că situația financiară grea poate explica această decizie. E greu de crezut, dar asta dovedește încă o dată că toți suntem trecători. Barcelonei îi va fi foarte greu… Messi a fost unic. Un Dumnezeu! După pierderea lui Johan Cruyff, aceasta este a doua ca impact pentru club”, a declarat Gică Hagi pentru ProSport.

La ce echipă l-ar vrea „Regele” pe Lionel Messi

Gică Hagi e convins că Leo Messi mai poate juca 3-4 ani la cel mai înalt nivel, indiferent de echipa la care va ajunge. Totuși, dincolo de variantele ce par favorite în a-și asigura semnătura argentinianului, Hagi ar avea o altă propunere. Una care ar reuni pe cei doi mari jucători care au marcat fotbalul mondial în ultimul deceniu și jumătate. „Regele” le-a recomandat celor de la Juventus Torino să-l transfere pe Messi pentru a juca alături de Cristiano Ronaldo.

Îmi plac amândoi la nebunie și mi-ar plăcea să-i ia cineva. Vor juca super amândoi! Pot juca împreună pentru că sunt diferiți. Foarte ușor pot juca împreună amândoi. Cine poate să o facă, cine are banii!”, a spus Hagi la Digi Sport.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu echipa din Torino. Deși s-a vorbit intens despre o plecare a sa, se pare că el va rămâne la „Bătrâna Doamnă” până la finalizarea înțelegerii. O eventuală sosire a lui Messi la echipa cu 37 de titluri de campioană ar însemna „lovitura secolului”, inclusiv în privința interesului fanilor din toată lumea. Cei doi mari jucători adună împreună 9 Champions League și 11 Baloane de Aur. Chiar dacă efortul financiar ar fi uriaș, probabil că investiția în crearea cuplului Messi-Ronaldo ar fi cea mai bună afacere pentru gruparea antrenată de Max Allegri.