Gică Hagi, ce lovitură financiară. Cât câștigă, de fapt, din noul contract. S-a aflat acum

Gică Hagi, ce lovitură financiară. Cât câștigă, de fapt, din noul contract. S-a aflat acum
Gheorghe Hagi a oficializat un nou contract de sponsorizare. Viitorul primește de la OMV-Petrom 900.000 de euro în trei ani

Viitorul Constanța este un adevărat magnet pentru sponsorii importanți din România. Alăturarea de numele lui Gheorghe Hagi, cel mai important fotbalist din istoria României, este mereu un plan bun de afaceri. De asemenea, deși este acum în play-out, Viitorul rămâne o echipă bine organizată, care promovează foarte mulți jucători tineri. În aceste condiții, nu este de mirare că formația lui Hagi atrage foarte mulți sponsori importanți. OMV-Petrom este una dintre companiile care au dorit o asociere cu Viitorul.

Gheorghe Hagi dă lovitura după noul contract cu OMV-Petrom! 900.000 de euro în trei ani

Începând cu meciurile din acest play-out, numele companiei OMV-Petrom a început să apară pe tricourile constănțenilor. Suma pe care o oferă compania cu un profit de 750 de milioane de euro în 2019 nu a fost făcută publică, dar s-au vehiculat sume foarte mari pe care le-ar încasa Hagi. În realitate, conform celor de la Spotmedia, suma reală ar fi de 300.000 de euro pe an.

Contractul dintre Viitorul Constanța și OMV-Petrom este valabil pe trei ani, ceea ce înseamnă că suma totală pe care o va încasa Gheorghe Hagi pe durata înțelegerii este de 900.000 de euro. Rămâne un contract foarte bun pentru fotbalul românesc, mai ales în condițiile în care sponsorii par să evite fenomenul. Din cauza scandalurilor din ultimii ani, Liga 1 a devenit mai puțin atractivă pentru marile companii.

Viitorul Constanța este pe primul loc în faza play-out a Ligii 1, cu 35 de puncte acumulate. Mai sunt șase partide de disputat din acest sezon în play-out, iar echipa lui Hagi pare greu de detronat. FC Voluntari, a doua clasată, are 28 de puncte. În această etapă, a noua, Viitorul joacă pe propriul teren împotriva celor de la Academica Clinceni. Partida este programată vineri, de la ora 18:00. Viitorul a fost campioana României în 2017, a câștigat Cupa României în 2019 și Supercupa României, tot în 2019.

Urmăriți Playtech.ro și pe