16 iul. 2021 | 11:16

Gică Hagi face o grămadă de bani la Iaki. Ce prețuri uriașe există în această vară la hotelul ‘Regelui’

Monden
Gică Hagi face o grămadă de bani la Iaki. Ce prețuri uriașe există în această vară la hotelul ‘Regelui’
Gică Hagi face o grămadă de bani la Iaki. Ce prețuri uriașe există în această vară la hotelul ‘Regelui’

Gică Hagi a dat lovitura cu hotelul Iaki. Fostul fotbalist al naționalei României a ajuns să câștige sume imense datorită afacerii sale.

Gică Hagi face o grămadă de bani la Iaki. Ce prețuri uriașe există în această vară la hotelul ‘Regelui’

Hotelul pe care Gică Hagi îl are pe litoralul Mării Negre este unul dintre cele mai căutate din Mamaia. Se pare că regele a dat lovitura în afaceri și a știut să investească într-un domeniu care să îi aducă un profit mare.

Hotelul Iaki are patru stele și dispune de 122 de camere duble. O cameră aici costă 269 de euro, pentru perioada 2 iulie-30 august. Aceeași cameră se închiria cu 239 de euro, însă de la jumătatea lunii iulie prețurile pe litoralul românesc cresc.

„Aflat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, hotelul Iaki oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară şi un restaurant deschis pe tot parcursul anului. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele hotelului.

Camerele şi suitele hotelului Iaki sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu. Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă.

La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur pentru 2 persoane”, este descrierea hotelului, pe booking.

Gică Hagi face mulți bani cu hotelul Iaki, mai ales că restricțiile s-au ridicat în majoritatea țărilor.

Compania fostului fotbalist a avut în 2017 un profit de 2.207.482 de lei. Anul următor a fost puțin mai greu pentru Hagi, cu un profit mai mic, iar în 2019 afacerile au început să meargă mai bine.

Și pentru Hagi lucrurile au stat prost în pandemie, pentru că profitul lui a fost doar de 425.039 lei. Fostul fotbalist a fost nevoit să facă concedieri, așa că a renunțat la 23 de angajați.

Hagi a fost la un pas să își vândă hotelul

El a decis să își numească hotelul Iaki de la numele copiilor săi: Ianis și Kira. Chiar dacă hotelul merge bine, fostul star din fotbal a fost la un pas să renunțe la el pentru a investi în fotbal.

Din fericire, a găsit banii necesari și nu a mai fost nevoit să își vândă afacerea.

”Până la 30 de ani, Hagi nu avea bani să construiască academia. Între 30 și 36 de ani a tras ca niciodată și a reușit să facă bani. 

Hagi a fost aproape și era decis să vândă hotelul pe 10-15 milioane ca să îi bage în această infrastructură. Și vă dați seama că avea doi copii, soție, Ianis nu era cel de azi, nu știa dacă va ajunge fotbalist. Îi spuneam că Farul are stadion.

Nu, el a vrut stadionul lui, parcela lui. Farul i-a întors spatele, el a luat taurul de coarne și a făcut ce are astăzi”, a declarat Ioan Becali, pentru ProSport.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro