Ghinion uriaș pentru Mircea Lucescu. UEFA i-a dat cea mai proastă veste a săptămânii

Ghinion uriaș pentru Mircea Lucescu. UEFA i-a dat cea mai proastă veste a săptămânii
Ce veste dură a primit Mircea Lucescu din partea UEFA

Mircea Lucescu trece prin clipe grele după ce a primit cea mai proastă veste din partea UEFA. Antrenorul Dinamo Kiev nu se aștepta la așa ceva, iar fanii au fost surprinși în momentul în care au aflat ce se întâmplă cu echipa sa.

Mircea Lucescu, vești proaste! Anunțul făcut de UEFA

Clipe de cumpănă pentru Mircea Lucescu! Antrenorul român a aflat în ce grupă o să joace echipa Dinamo Kiev, așa că acesta se va confrunta cu dueluri spectaculoase, dar și infernale pentru fanii fotbalului ce o să își susțină favoriții.

Tragerea la sorți pentru grupele din sezonul 2020/2021 pentru Liga Campionilor au avut loc astăzi, așa că surprizele au curs. Mai multe echipe puternice o să se întâlnească pe terenul de fotbal, așa că lupte crâncene se anunță în următoarea perioadă.

Grupele pentru Liga Campionilor. Se anunță lupte crâncene

Spre exemplu, în grupa A se întâlnesc Manchester City, PSG, Leipzig și Brugge. În cazul în care transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester City de care s-a scris intens în ultima perioadă o să se concretizeze, acesta o să se lupte cu Lionel Messi, ce a plecat la PSG de curând.

Urmează grupa B, cu Atletico Madrid, FC Porto și AC Milan, ce propune alte confruntări de foc. Mai mult, în grupa C se întâlnesc Sporting CP, Borussia Dortmund, Ajax și Besiktas, așa că fanii fotbalului așteaptă cu nerăbdare duelurile ce o să aibă loc pe teren.

Nici grupa D nu este una lipsită de emoții, aici regăsindu-se Inter, Real Madrid, Șahtior Donețk și Sheriff, campioana din Republica Moldova. Viitoarea ediție a ligii Campionilor o să fie deliciul fanilor fotbalului ce o să urmărească cu sufletul la gură evoluția preferaților lor pe teren.

Dinamo Kiev, în pericol. Ce se întâmplă cu echipa lui Mircea Lucescu

Cât despre Mircea Lucescu, acesta a primit o veste dură din partea UEFA, căci echipa lui a intrat într-o grupă cu adevărat infernală. Dinamo Kiev face parte din grupa E, unde sunt prezente și echipele Bayern, Barcelona și Benfica, așa că antrenorul român are de ce să se teamă.

În grupa F sunt echipele Villarreal, Manchester United, Atalanta și Young Boys, iar grupa G pare cea mai echilibrată de până acum, cu Lille, Sevilla, Salzburg și Wolfsburg. Urmează grupa H, formată din Chelsea, Juventus, Zenit și Malmo.

Din păcate, România nu a mai participat cu o echipă la această competiție extrem de importantă încă din 2013. Pe atunci, FCSB încheia pe ultimul loc, în grupă cu Chelsea, Basel și Schalke.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI