Gheorghe Hagi, sfidat de un jucător de la Farul Constanța. „Este ca și cum eu nu l-aș saluta pe Mircea Lucescu”. Cum a reacționat „Regele”

de: Sorin Barbu
23 08. 2022

Gheorghe Hagi a avut parte de un moment jenant în timpul partidei Farul – FC Voluntari 2-1. Supărat că a fost înlocuit, Dragoș Nedelcu a dat mâna „în treacăt” cu antrenorul său. „Regele” s-a enervat și i-a reproșat acest lucru, violent, chiar pe marginea terenului, iar Gabi Balint și Florin Răducioiu l-au criticat pe mijlocașul formației gazdă.

Dragoș Nedelcu l-a înfuriat pe Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi și Farul au urcat pe primul loc în SuperLiga, după ce au câștigat cu 2-1 duelul cu FC Voluntari, din runda cu numărul șase. Oaspeții au deschis scorul prin Matricardi, dar Denis Alibec și Ionuț Larie au întors soarta partidei și au urcat formația din Constanța pe primul loc.

Gheorghe Hagi a avut parte de un moment jenant. L-a scos de pe teren pe Dragoș Nedelcu, în minutul 68 al partidei, iar când i-a întins mâna, pentru salut, a primit doar o atingere neconvingătoare, în timp ce jucătorul nici nu s-a uitat la el. Fostul căpitan al naționalei s-a enervat și a început să strige la Nedelcu. Acela a fost momentul în care fotbalistul s-a întors și a dat mâna cu antrenorul său.

Gheorghe Hagi, supărat pe Dragoș Nedelcu (captură Digi Sport)

Gabi Balint și Florin Răducioiu l-au criticat pe jucătorul lui Gheorghe Hagi

Gestul lui Dragoș Nedelcu a fost aspru criticat în studiourile de televiziune, la emisiunile în care a fost analizată partida.

„O comparație între Alibec și Nedelcu. Alibec marchează și se duce la Hagi, recunoștință pentru că i-a întins o mână. La fel a făcut și cu Nedelcu, și lui i-a întins o mână și asta e reacția lui.

Supărările astea nu își au rostul, mai ales când un om ți-a dat o șansă. Dacă ar fi jucat bine, dacă avea o contribuție pozitivă la victoria asta, dar nu prea a avut”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Și Florin Răducioiu a reacționat și a spus că gestul este „inadmisibil”.

„Este ca și cum eu nu l-aș saluta pe Lucescu. Nedelcu dă mâna ca și cum mai bine nu dădea. E o nerecunoștință totală față de mentorul lui, care l-a făcut fotbalist. Inadmisibil!”, a spus fostul atacant al echipei naționale.

Dragoș Nedelcu și-a început cariera sub bagheta lui Gheorghe Hagi. În anul 2017 a fost vândut la FCSB, pentru suma de 2,1 milioane de euro. În echipa „roș-albaștrilor” nu a jucat grozav, a fost împrumutat în liga a doua din Germania, iar acum a primit o nouă șansă la formația patronată de Hagi. (Vezi aici conferința de presă a antrenorul formației Farul de la finalul partidei cu FC Voluntari)