Gheorghe Hagi a făcut praf pe toată lumea după umilinţa cu Sepsi: „Nu ne-am odihnit destul 3 luni?”

Gheorghe Hagi şi-a criticat jucătorii după eşecul cu Sepsi

Viitorul Constanţa a suferit o înfrângere umilitoare pe propriul teren, scor 0-3, în faţa celor de la Sepsi. Oaspeţii au marcat toate golurile în prima repriză. Carnat, o dublă, şi Ştefănescu au marcat golurile pentru victoria echipei din Sfântu Gheorghe. La finalul meciului, Gheorghe Hagi a fost extrem de critic la adresa jucătorilor săi. Antrenorul celor de la Viitorul spune că a fost cea mai slabă repriză făcută de echipa sa. A vorbit şi despre cazul Cosmin Matei, jucătorul exclus din lot pentru că nu a respectat regulamentul anti-Covid.

Gheorghe Hagi şi-a făcut praf jucătorii, dar l-a taxat şi pe Leo Grozavu, antrenorul oaspeţilor

„Ăsta este lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză pe care am făcut-o, nu am fost concentrați, jucătorii au fost prea relaxați. Când adversarul este mai iute, mai puternic decât tine, asta se întâmplă. Gabi Iancu este accidentat, toți sunt accidentați. Ei au fost mult mai agresivi, au început foarte bine, din păcate asta este. Matei a greșit, a fost izolat, nu mai putea lua contact cu noi, vom analiza ce facem cu el, vom vedea”, a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

După ce a terminat cu jucătorii săi, Gheorghe Hagi a trecut şi la antrenorul echipei adverse. „Regele” nu a fost de acord cu Leo Grozavu, care s-a plâns că echipele sunt obligate să joace prea des.

„Nu știu când se va juca meciul cu Dinamo, dar trebuie să ne adaptăm. Toată lumea se plânge, toată lumea vorbește, dar trebuie să ne adaptăm. Nu ne-am odihnit destul trei luni? Trebuie să jucăm fotbal, să ne bucurăm de fotbal”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Viitorul păstrează un avans de opt puncte în faţa celor de la Hermannstadt, locul doi din play-out. Mai afectată de acest rezultat este Dinamo. Sepsi Sfântu Gheorghe este echipa de pe ultimul dintre locurile care asigură salvarea de la retrogradarea. Poziţie pe care speră să ajungă şi Dinamo. Dar Sepsi are acum zece puncte peste echipa lui Gheorghe Mulţescu. Dar şi cinci meciuri mai mult disputate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI