Gheorghe Dincă plânge în timpul anchetelor. Ce le spune polițiștilor. ”Scenele se repetă de câteva ori!”

de: Alexandra Chivu
06 08. 2019

Gheorghe Dincă are remușcări? Un polițist din anchetă a declarat că suspectul plânge în timpul anchetelor. Ce le spune oamenilor legii?

Gheorghe Dincă plânge în timpul anchetelor

Din data de 27 iulie, Gheorghe Dincă se află în arest preventiv. Inculpatul este suspectat de uciderea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Olt, dar și de uciderea Luizei Melencu, fată de 18 ani din comuna Coșoveni, dispărută în aprilie. Individul a recunoscut că le-a omorât pe cele două, după ce, inițial, nu a dorit să coopereze. Bărbatul și-a recunoscut acțiunile, iar anchetatorii au reluat luni căutările în casa lui Dincă, după ce duminică au ridicat noi probe ce urmează să fie analizate. Un polițist din anchetă a precizat că în tot acest timp inculpatul privește în gol, ca un martor mut, întreaga acțiune din jurul său.

În timpul investigaților, inculpatul răspunde scurt la întrebări, aruncă noi piste, ultimele fiind și relevante pentru anchetă, indicând chiar și locul unde a ascuns cadavrul Luizei, susținând că a făcut asta ”pentru liniștea sa sufletească”. Totodată, pe perioada interogatoriului, același Dincă plânge brusc de câteva ori și spune, repetitiv, că regretă ce a făcut. Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, susțin surse din anchetă, conform libertatea.ro.

Dincă are accese de plâns

Reamintim că inculpatul s-a hotărât să coopereze cu oamenii legii, după ce ”i-a pus pe drumuri” deșarte din data de 27 iulie până acum, datorită unui polițist care i-a găsit punctul sensibil. Dincă a relatat cum a acționat, ca urmare a unei discuții pe care acesta a purtat-o cu un anume polițist, ce, în primă fază, nu făcea parte din anchetă. Potrivit declarațiilor făcute de acovatul său, nu este vorba de Marius Preda, om al legii de la Poliția Caracal, după cum se zvonea, ci despre un polițist Judiciar, din București, care a stat de vorbă cu suspectul, iar în mai puțin de o oră a aflat adevărul. De subliniat este că Dincă a solicitat ca, în timpul discuție, să rămână numai cu omul legii cerut.