Gheorghe Dincă, părăsit de toată lumea. Ultima lovitură primită de monstrul din Caracal (exclusiv)

Gheorghe Dincă, părăsit de toată lumea. Ultima lovitură primită de monstrul din Caracal (exclusiv)
Lovitura cruntă primită de Gheorghe Dincă. Ce a făcut unul dintre avocaţii săi

Lovitură cruntă primită de monstrul din Caracal. Gheorghe Dincă este părăsit de toată lumea, inclusiv de avocaţi. Ce spune unul dintre apărătorii bărbatului care a şocat întreaga ţară în iulie 2019?!

Unul dintre avocaţii lui Gheorghe Dincă a renunţat la dosar

Se pare că Gheorghe Dincă este părăsit de toată lumea. Ultima lovitură primit de monstrul din Caracal este una cruntă. Conform Impact.ro, cel de-al patrulea avocat al apărării inculpatului în “Cazul Caracal” a dorit să renunţe la dosar. Este vorba despre Marian Voinea, membru al Baroului Olt, care spune că a luat decizia în lumina unor evenimente nefericite care l-au afectat personal.

Dincă s-a plâns instanţei că Voinea nu-i acordă asistenţa juridică necesară, acesta fiind astfel amendat cu suma de 1.000 de lei de către judecătorul de caz. La rândul său, avocatul a contestat sancţiunea primită.

‘‘Ca avocat mă simt obligat să-i asigur integritatea drepturilor sale procesuale şi legale şi îi respect prezumţia de nevinovăţie. Îmi voi face datoria în limita mandatului oferit de lege. Toţi avocaţii apărării de până acum au fugit înfricoşaţi de persoana acuzatului.

Am încercat să vorbesc cu el. I-am explicat că există un adevăr peste care nu poţi trece şi care spune că . Dacă nu o faci rişti foarte mult. Cum pot să-l apăr dacă nu cunosc anumite lucruri care pot răsturna oricând cazul?”, a declarat Marian Voinea, pentru Impact.ro.

“Monstrul din Caracal” nu vrea să spună adevărul în faţa judecătorilor

După ce şi-a schimbat declaraţiile oficiale de atâtea ori, este clar că Gheorghe Dincă nu doreşte să recunoască adevărul în faţa oamenilor legii. O spune şi avocatul care tocmai a renunţat la cazul care a şocat România.

‘‘Impresia mea personală e că omul acesta nu are intenţia de a spune adevărul. Gândiţi-vă că sunt 47 de volume în acest dosar. Trebuie să fii un fel de Einstein să le citeşti şi să faci tot felul de conexiuni pentru a scoate la suprafaţă adevărul‘‘, a adăugat Marian Voinea.

Numele lui Gheorghe Dincă a devenit cunoscut românilor pe 27 iulie 2019, când s-a aflat despre ororile la care le-a supus pe Alexandra Măceşeanu şi Luiza Melencu. Momentan, bărbatul se află încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova, singur în celulă şi supravegheat cu multă atenţie, dat fiind că la finalul anului trecut ar fi încercat să se sinucidă.

Între timp, familiile îndurerate ale celor două fete nu au linişte pentru că încă nu ştiu exact ce s-a întâmplat cu acestea, deşi a trecut un an şi jumătatea de la dispariţia lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI