28 oct. 2024 | 19:54

Geta Sterp, apariție de senzație la nunta fratelui său, Iancu. Rochia brunetei a captat atenția tuturor

Monden
Geta Sterp, apariție de senzație la nunta fratelui său, Iancu. Rochia brunetei a captat atenția tuturor
Geta Sterp, apariție de senzație la nunta fratelui său, Iancu. Rochia brunetei a captat atenția tuturor

Întreaga familie Sterp a fost alături de Iancu și de Denisa, în cea mai importantă zi din viața lor. Așa cum era de așteptat, Culiță, Getuța și Ileana au atras toate privirile, iar cele două surori și-au asortat ținutele în ziua cea mare.

Cum s-a îmbrăcat Geta Sterp, la nunta fratelui ei

Nunta dintre Iancu Sterp și Denisa Coțolan a fost evenimentul weekend-ului. Sute de invitați au petrecut alături de ei, iar alte câteva mii de fani au urmărit cu sufletul la gură imaginile postate pe rețelele de socializare. Iancu s-a pregătit acasă, unde a îmbrăcat costumul de mire și a făcut o ședință foto alături de familie.

Getuța și Ileana, cele două surori ale sale, au ales să își asorteze ținutele în ziua nunții fratelui lor. Ambele au ales rochii de culoare roșie, care le-au pus în valoare trăsăturile. Geta, care este și însărcinată, a îmbrăcat o rochie care i-a avantajat silueta și prin care i s-a văzut burtica de gravidă.

Culiță Sterp a publicat mai multe imagini în mediul online, de la nunta fratelui său. Artistul a și cântat, întreținând atmosfera, dar a oferit și un moment emoționant alături de frații săi, pe ringul de dans. Atât invitații, cât și cei care au văzut momentul în mediul online au apreciat emoția lui.

”Anii trec, frăția noastră rămâne la fel toată viața! Sinceră și curată! Vă iubesc mult!”, a scris Culiță, pe Instagram, în dreptul unei filmări de la nunta fratelui său mai mic.

Denisa, despre cea mai importantă zi din viața ei

Chiar dacă a fost o zi plină și încărcată de emoții, Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au asigurat că cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare sunt la curent cu fiecare moment de la nunta lor. Pe Instagram, au apărut imagini în timp real de la cununia religioasă și de la petrecere.

”Ne legăm viețile într-o promisiune care vine din suflet. În acest loc sfânt, fiecare cuvânt și fiecare privire ne întăresc credința în drumul nostru împreună. E începutul unei călătorii binecuvântate, cu inimi pline de recunoștință și speranță”, a scris mireasa, în mediul online.

Cei doi au avut alături în ziua cea mare cele mai importante persoane din viața lor, alături de care s-au distrat până în zori. Iancu i-a invitat la nunră și pe foștii săi colegi din emisiunile în care a fost concurent și a dansat până în zori pe muzica unor cântăreți consacrați.