31 aug. 2022 | 17:46

Gestul superb făcut de Bodo de la Proconsul și soția lui pentru tinerii defavorizați din România: „Totul e gratis” EXCLUSIV

Monden
Gestul superb făcut de Bodo de la Proconsul și soția lui pentru tinerii defavorizați din România:

De când s-a pocăit, Bogdan Marin, alias Bodo, solistul de la Proconsul, a înțeles că menirea lui e să ajute oamenii nevoiași. Împreună cu soția sa, Loredana, artistul a luat fonduri europene de zeci de mii de euro și a investit inițial banii într-un fel de club pentru copii. Bodo a anunțat prin intermediul playtech.ro că, recent, „Atelierul de jucării” a mai făcut „un pui”, mai precis un club și pentru tineri. Acolo aceștia pot mânca, pot socializa și desfășura diverse activități și totul pe gratis.

Bodo și Loredana, soția sa, sunt împreună de aproximativ 13 ani, iar în pandemie, în urmă cu mai bine de doi ani, au decis să părăsească agitația din capitală și să se mute împreună cu cei doi băieți la curte, într-o comună din județul Argeș, Dobrești, situată la 40 de kilometri de Pitești. Din dorința de a ajuta comunitatea de acolo, cei doi soți și-au deschis, la Dobrești, un atelier de lucru pentru copii, după ce au închiriat locul pe care se afla fosta discotecă din sat. Micuții fac diverse acivități și nu plătesc nicio taxă, iar de bunul mers al atelierului se ocupă, în primul rând Loredana, dar și artistul.

„Funcționăm doar prin donații”

De când s-a pocăit, solistul de la Proconsul a înțeles că menirea lui e să ajute oamenii nevoiași. După ce împreună cu soția sa a luat fonduri europene de zeci de mii de euro și a investit inițial banii într-un atelier pentru copii, Bodo a anunțat prin intermediul playtech.ro că, recent, „Atelierul de jucării” a mai făcut „un pui”, mai precis un club și pentru tineri.

„Abia așteptăm să începem din nou activitatea de la Atelierul de joacă. Deja s-a mărit, a făcut și un puișor, Clubul 43, un club pentru adolescenți, care nu se mai regăsesc printre jucării. Deasupra le-am făcut o cameră de 70 metri pătrați unde se întâlnesc, socializează. Au masă de ping-pong, darț, console de joc pentru playstation. Le-am oferit ocazia să nu mai piardă timpul prin alte părți. Noi funcționăm doar prin donații, totul e gratis. Din dorința de a ajuta tinerii, Loredana a venit cu ideea aceasta”, ne-a declarat artistul.

Beneficiază de cazare gratis, pe litoral

De patru ani, Bodo își duce familia pe litoral la un hotel de patru stele, în stațiunea Cap Aurora. Artistul susține concerte în respectiva locație și beneficiază, alături de băieții săi din trupă, și de anumite facilități.

„Suntem la mare, mâine ne întoarcem acasă. Aveam concediu fixat încă de la începutul anului. De patru ani, mergem aici, la unul dintre cele mai bune hoteluri de pe litoral. Tot timpul ne cheamă să cântăm, îmbinăm plăcutul cu utilul. La finalul lui august, avem pentru toată echipa, inclusiv pentru cea tehnică, de la Proconsul, cazare o săptămână aici”, ne-a spus artistul.

„Pleacă singuri la școală”

Chiar dacă nu par să dorească a-i călca pe urme, Bodo este extrem de implicat în a le împlini visul fiilor săi, Daniel și Filip, pe care i-a adoptat împreună cu soția sa, Loredana, pe când erau foarte micuți, de la un centru de plasament. Cei doi băieți, acum în vârstă de 10, respectiv 9 ani, sunt pasionați de fotbal și ambii sunt legitimați, de doi ani, la un club din Pitești, Young Boys Topoloveni. Artistul ne-a mărturisit că cei doi au devenit deja independenți și merg singuri la școală:

„Stau în piscină tot timpul. Știu să înoate de mici. Acum nu mai depind de noi, pleacă singuri, la școală la fel”.

Cum peste doar câteva zile vor reîncepe cursurile pentru elevi, cei doi fii ai artistului sunt deja pregătiți pentru școală.

„Loredana i-a pregătit pentru școală, de acum o lună. Noi avem deja în dotare rechizite la atelier, așa că nu a fost o prea mare alergătură”, a completat acesta.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro