Gestul șocant al unei femei în mijlocul de transport în comun. Oamenii sunt revoltați VIDEO

Gestul șocant al unei femei în mijlocul de transport în comun. Oamenii sunt revoltați VIDEO
Gestul șocant al unei femei în mijlocul de transport în comun

Temperaturile au crescut în ultimele zile în Suceava, iar o femeie nu a mai putut suporta căldura. Aceasta a renunțat pe jumătate la haine și a decis să circule cu un autobuz de transport public, în plină zi. Desigur, nu a putut trece fără a fi observată.

Goală în plină zi, în autobuz

Incidentul a avut loc în Suceava, luni, pe data de 21 iulie, în jurul orei 17:00. Femeia a decis să facă turul orașului într-un autobuz TPL pe lina 2, însă cu sânii la vedere. Călătorii din autobuz și trecătorii de pe trotuare și din celelalte mașini din trafic au fost uimiți de gestul femeii făcut în aglomerație. Unii au reușit să o surprindă și în imagini.

Un alt călător din același autobuz a reușit să o surprindă pe femeia jumătate dezbrăcată. Filmarea este făcuta de scaunul situat vis a vis  de ea. În momentul acesteia, autobuzul de transport public se afla în zona străzii Gheorghe Doja, pe unde linia 2 circulă către Gara Burdujeni.

Femeia dezbrăcată a coborât din autobuz atunci când a fost rugată

Taxatoarea a observat destul de târziu că femeia a renunțat la haine și stătea liniștită cu fața către geam. În tot acest timp, pietonii, șoferii altor mașini și pasagerii autobuzului se uitau mirați la ea. Într-un final, taxatoarea a observat-o pe femeie, stând dezbrăcată pe jumătate pe unul dintre scaunele autobuzului.

Aceasta a fost rugată să coboare, și așa a și făcut, nu s-a opus deloc. Întregul incident ce a avut loc luni a fost raportat de către personalul Transportului Public Local la dispecerul de serviciu la scurt timp. Însă, după ce femeia coborâse deja. Aceștia nu au cerut intervenția Poliției Locale sau municipale, așa că femeia a plecat liniștită.

Deocamdată nu se cunoaște sigur dacă femeia avea discernământ sau nu, sau dacă are nevoie de ajutor de specialitate. Urmează să se stabilească identitate ei și dacă va fi pedepsită conform legii sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI