Gestul sfâșietor făcut de mama Cristinei Țopescu. Ce i-a pus în sicriu, înainte de incinerare

Gestul sfâșietor făcut de mama Cristinei Țopescu. Ce i-a pus în sicriu, înainte de incinerare

Rodica, mama Cristinei Țopescu, a făcut un gest cât se poate de emoționant, înainte de procesiunea de incinerare a fostei prezentatoare TV. În vârstă de 59 de ani, jurnalista fost descoperită fără suflare, de către oamenii legii în casa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Vedeta s-a stins, cel mai probabil, în perioada de 26-28 decembrie, de anul trecut.

Gestul sfâșietor făcut de mama Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a fost condusă, joi, pe ultimul drum și incinerată la Crematoriul Uman, din Capitală. Înainte de-a fi incinerată, coșciugul fostei prezentatoare a fost depus la capela Cimitriului Bellu, acolo unde foarte multe persoane care au cunoscut-o au venit să-și ia rămas bun. Cei care i-au aprins o lumânare Cristinei Țopescu au asistat la scene sfâșietoare, atunci când mama ei a ajuns la capelă.

Gestul sfâșietor făcut de mama Cristinei Țopescu. Ce i-a pus în sicriu, înainte de incinerare
Rodica Țopescu a mers vineri și în locuința fiicei din Tunari, Otopeni, pentru a-i ridica lucrurile jurnalistei (sursă foto dreapta: viva.ro)

Rodica Țopescu a purtat haine de doliu și a fost vizibil sfâșiată de durere, când a participat la funeraliile fiicei sale, potrivit cancan.ro. Femeia are o vârstă înaintată, iar rudele s-au temut pentru starea ei generală de sănătate, pe parcursul procesiunii de joi. Aceasta a petrecut foarte multe ore la căpătâiul sicriului și a mărturisit că s-a rugat pentru liniștea sufletească a vedetei de la Prima și PRO TV.

Ce i-a pus în sicriu, înainte de incinerare

Când a ajuns la capela Cimitirului Șerban Vodă, mama Cristinei avea în mână un cadou pentru vedetă, pe care i l-a pus în sicriu. A fost vorba despre o sculptură din lemn, ce înfățișa un cățel. Este cunoscut și că aceasta era o mare iubitoare a patrupedelor. De aceea, mama ei și-a dorit să marcheze în acest mod iubirea Cristinei Țopescu pentru câini. Femeia le-a mărturisit celor prezenți, dar și celor din presă ce se va întâmpla cu cenușa regretatei vedete TV. Urna cu rămășițele acesteia va fi depusă într-un cavou din respectivul cimitir, după ceremonia de incinerare.

Rudele Cristinei au anunțat la scurt timp de la aflarea veștii că aceasta a decedat și că va fi incinerată. Procesiunea a stârnit controverse, deoarece jurnalista nu a fost condusă pe ultimul drum cu un preot. Asta deoarece Biserica Ortodoxă consideră o astfel de practică drept una păgână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI