31 dec. 2023 | 09:33

Gestul pe care Cornel Dinicu l-a făcut la înmormântarea fiului său. Obiectul bizar pe care l-a ținut cu el

Știri generale
Gestul pe care Cornel Dinicu l-a făcut la înmormântarea fiului său. Obiectul bizar pe care l-a ținut cu el
Gestul pe care Cornel Dinicu l-a făcut la înmormântarea fiului său

Lacrimi și durere fără margini. Familia și cunoscuții au venit să îl conducă pe ultimul drum pe Victor Dinicu, mezinul patronului de la Ferma Dacilor. Gestul pe care Cornel Dinicu l-a făcut la înmormântarea fiului său i-a emoționat pe toți cei prezenți. Ce ținea în brațe afaceristul.

Ce a făcut Cornel Dinicu la înmormântarea fiului său

Incendiul devastator de la Ferma Dacilor, din a doua zi de Crăciun, a luat opt vieți – șapte trupuri au fost recuperate, unul este încă de negăsit. În timp ce ancheta autorităților continuă, oamenii legii încercând să descopere cauza dezastrului și vinovații, victimele sunt conduse pe ultimul drum.

Sâmbătă, 30 decembrie 2023, patronul pensiunii și-a înmormântat fiul cel mic, Victor, care a pierit în flăcări. Copilul de doar 11 ani a fost îngropat într-un cimitir din Voluntari, după ce i s-a făcut o slujbă în biserica Vatra Luminoasă, în același loc în care a fost botezat, acum un deceniu.

Gestul pe care Cornel Dinicu l-a făcut la înmormântarea fiului său i-a emoționat pe toți cei prezenți. Afaceristul a ținut în brațe un pantof ce i-a aparținut băiatului, iar colegii lui Victor au avut în mâini crose de hochei și au purtat tricouri cu fotografia lui.

„Spovedania” patronului Ferma Dacilor

La scurt timp după, pe pagina de Facebook Ferma Dacilor a fost publicat un mesaj lung, scris de Cornel Dinicu, pe care acesta l-a numit o spovedanie publică și singurul mod în care a putut spune adevărul.

”Acestea sunt nopţile de priveghi ale fiului meu şi am început să scriu pentru că n-am unde să-mi vărs durerea. N-am nici unde să spun adevărul. N-am nici prieteni în politică, nici în presă, nici susţinerea de care se tot vorbeşte. Am prieteni mulţi şi apropiaţi, dar nu din ăştia de care se tot aude. Scriu pentru că am înţeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat şi cum altfel o să mai pot să îmi spun povestea?!”, a scris Cornel Dinicu.

Afaceristul scrie că se așteaptă să fie arestat după înmormântarea fiului său și a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

”E durerea unui tată care îşi îngroapă fiul, e durerea unui prieten care îşi îngroapă prietenii cei mai apropiaţi. Condoleanţe familiior celor care au fost cu noi în acea noapte tragică. E peste puterile mele să duc nenorocirea şi toate lucrurile pe care le spuneţi despre mine, dar măcar să fi încercat să vă povestesc”, a mai scris patronul de la Ferma Dacilor.

Te-ar putea interesa și: Cornel Dinicu a rupt tăcerea după tragedia de la Ferma Dacilor: „Ne-au dat foc să ne distrugă”

Gestul pe care Cornel Dinicu l-a făcut la înmormântarea fiului său. Obiectul bizar pe care l-a ținut cu el

„Nu ştiu ce urmează să se întâmple cu mine, dar tot trebuie să aflu cine mi-a ucis familia, apropiaţii!”

Dinicu a vorbit despre trecutul său, despre cum a cumpărat terenul și a început să construiască, despre planurile pe care le-a avut, dar și despre piedicile pe care le-ar fi avut din pricina autorităților, referindu-se și la autorizația ISU.

”Ferma s-a construit în timp. Întâi o fermă, apoi câteva locuri de cazare. Nu a fost de la început aşa cum era în prezent. Necesitatea autorizarilor a venit pe parcurs pentru că la început noi aveam 12 locuri de cazare, respectiv 6 camere, iar până în 16 locuri această autorizaţie nu este necesară. Când ne-am mărit am cerut autorizarea. De ce nu o aveam? Pentru că eram în proces”, se mai arată în postare.

”În fapt, toate măsurile de siguranţă existau, mai puţin paratrăsnetul (…) Ce nu spune nimeni e că această nenorocire s-a întâmplat în casa mea, la petrecerea de Crăciun cu familia mea şi musafirii mei. Toţi cei care au decedat nu erau clienţi ai Fermei, erau familie şi musafiri care au fost găzduiţi în casa privată care nu avea nevoie de autorizaţii pentru că nu era destinată închirierii”, a mai afirmat patronul de la Ferma Dacilor.

Te-ar putea interesa și: Răsturnare de situație după incendiul de la ‘Ferma Dacilor’. Ce au găsit criminaliștii

Cornel Dinicu este convins că incendiul de la Ferma Dacilor a fost pus de o mână criminală: ”De ce cred că e o mână criminală? Pentru ca eu sunt victima perfectă. Trecutul meu mă face să nu fiu credibil indiferent ce aş spune acum, şi indiferent care e adevarul…”.

”După petrecerea de Crăciun musafirii au rămas peste noapte în acest spatiu, care nu era destinat publicului. Nu ştiu ce urmează să se întâmple cu mine, dar tot trebuie să aflu cine mi-a ucis familia, apropiaţii! Pentru mine, care nu am lipsit în nicio etapă a construcţiei Fermei este extrem de suspect modul în care aceasta a ars şi rapiditatea cu care flăcările s-au extins. Centrala antiincendiu, deşi omologată, nu a funcţionat. Probabil trebuie să mulţumim celor de la Electrica pentru scăderea tensiunii pe magistrală şi penelor de curent frecvente în ciuda reclamaţiilor depuse constant către ei. În camere nu existau reşouri. Centrala pentru încălzire funcţiona şi nu se află în aceeaşi clădire cu cea care a ars”, afirmă Dinicu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro