Gestul nebunesc al unui bărbat din Argeș. A vrut să-și dea foc în fața apartamentului în care locuiește fosta soție

Gestul nebunesc al unui bărbat din Argeș. A vrut să-și dea foc în fața apartamentului în care locuiește fosta soție
Un bărbat din Argeș a vrut să arunce un bloc în aer

Un bărbat în vârstă de 45 a fost la un pas de moarte, după ce a vrut să-și dea foc în fața apartamentului unde locuiește fosta soție. Acesta a bătut la ușa femeii, având un bidon plin cu benzină, amenințând că va arunca întreg blocul în aer.

Bărbatul a mai avut antecedente

Nu este pentru prima oară când bărbatul recurge la astfel de gesturi pentru a încerca să-și convingă soția să se întoarcă la el. În urmă cu aproximativ o lună, acesta a sărit cu mașina într-un râu. De data aceasta, bărbat de 45 de ani s-a dus cu bidonul plin de benzină la ușa fostei soții și l-a aruncat pe el. A început să țipe și să facă scandal, iar vecinii au intrat în panică.

În cazul în care bărbatul și-ar fi dus la sfârșit gestul extrem, întreaga scenă ar fi putut avea un sfârșit tragic. În apartamentul respectiv locuiesc părinții fostei soții, însă individul credea că se află și ea acolo. Imediat ce l-au văzut pe vizor, oamenii au sunat la 112. Din fericire, oamenii legii au intervenit la timp și l-au imobilizat pe bărbat.

„Au reușit imobilizarea bărbatului. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Ulterior, a fost dus la audieri”, a spus Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș. 

Urmează să fie dus în fața instanței cu propunerea unui ordin de restricție, astfel încât să nu se mai apropie de fosta soție.

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental

În urmă cu doar câteva zile, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București. Deocamdată nu se știe de ce a recurs tânărul la gestul extrem. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, alături de medicii de pe ambulanță. Din păcate, bărbatul a decedat pe loc.

Procurorii fac cercetări, în acest caz fiind deschis un dosar de moarte suspectă. Polițiștii au căutat un posibil bilet de adio în care tânărul să fi vorbit despre motivele care l-au împins să facă un asemenea gest.

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil căzut de la mare înălțime.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, anunţă luni dimineaţă Poliţia Capitalei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 35 de ani a fost ridicat de către medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.