Ultima oră! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din București. Ce au găsit polițiștii la locul tragediei

Ultima oră! Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental din București. Ce au găsit polițiștii la locul tragediei

Tragedie în această dimineață în București, acolo unde un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental. Astfel, un apel efectuat la 112 în această dimineață a alertat autoritățile cu privire la existența unui cadavru lângă cel mai înalt hotel din Capitală. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de Poliție, dar din păcate, medicii nu au putut decât să declare decesul.

Ce au declarat autoritățile până în acest moment

Pe lângă echipajele medicale și de Poliție, la locul tragediei au sosit angajați de la Serviciul Omoruri, dar și cei ai Institutului de Medicină Legală. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

În acest moment, oamenii legii fac cercetări pentru a afla motivul care l-a condus pe bărbat să comită acest gest sinucigaș. De asemenea, autoritățile nu au aflat încă dacă bărbatul mort era cazat sau nu la renumitul hotel din București. Anchetatorii au dezvăluit că la etajul de la care s-ar fi aruncat bărbatul, aceștia ar fi găsit un telefon mobil și o sticlă de băuturi alcoolice.

În acest moment, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri- Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil căzut de la mare înălțime.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a anunțat, luni dimineaţă, Poliţia Capitalei.