07 aug. 2023 | 16:17

Gestul făcut de presupusa criminală a Alinei. Unde a plecat după ce şi-ar fi ucis prietena

Diverse
Gestul făcut de presupusa criminală a Alinei. Unde a plecat după ce şi-ar fi ucis prietena
S-a aflat care a fost motivul crimei din Mangalia

Orașul Mangalia este încă în șoc, după crima care a avut loc în urmă cu câteva zile. O tânără de doar 18 ani se presupune că ar fi fost ucisă de colega ei de cameră. Din informațiile apărute s-a aflat și gestul făcut de presupusa criminală a Alinei, precum și unde a plecat după ce şi-ar fi ucis prietena.

Crima din Mangalia care a șocat întreaga comunitate

O dimineață ca oricare alta, ce nu prevestea nimic deosebit, avea să se tranforme într-un adevărat coșmar pentru localnicii de aici. Unul din locuitorii din Mangalia avea să descopere corpul neînsuflețit al unei tinere, ascuns sub o bancă dintr-un parc din oraș. După ce au fost chemate echipejele SMURD și cele ale poliției, s-a aflat și identitatea fetei și vârsta acesteia, 18 ani.

”Am crezut că e un câine, prima dată. Apoi m-am apropiat, am vrut să o trezesc, am zis că poate a băut. Nu mișca.

M-am speriat, am intrat în stare de șoc, am strigat la băieții din parcare după ajutor. Mi s-a făcut rău, am început să plâng. Era chircită și față nu mai avea, era desfigurată”, a povestit bărbatul care descoperea corpul tinerei de 18 ani.

Conform primelor informații, Alina, tânăra ucisă, de doar 18 ani, se afla aici împreună cu prietena ei cea mai bună, la muncă pe timpul sezonului estival, aceleași prime informații relatând că cele două locuiau împreună.

Vezi și: Apar informații halucinante despre crima din Mangalia. Ce a declarat tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă după o ceartă aprinsă

După mai multe investigații, s-a aflat ulterior și cine este potențialul criminal, chiar colega sa de cameră, care avea să recunoască ulterior și crima. Aceasta din urmă a povestit polițiștilor cum s-au întâmplat lucrurile și cum a reușit să transporte corpul tinerei la locul unde avea să fie găsită de un localnic.

S-a aflat care a fost motivul crimei din Mangalia

Anchetatorii au încercat să afle de la suspectă și care a fost motivul pentru care s-a ajuns la înfăptuirea crimei, iar suspecta ar fi declarat că totul a plecat de la o discuție pe marginea unei infidelități a Alinei (victima), cu o altă persoană.

Vezi și: De ce ar fi fost ucisă Alina, de fapt. Criminalistul Tudorel Butoi: ”O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări”

Concret, aceasta ar fi declarat că victima ar fi avut o relație, suspecta ar fi șantajat-o pe aceasta că-i va dezvălui secretul, iar trădată fiind de prietena cea mai bună, s-a ajuns la ceartă, ulterior degenerând în această crimă care a șocat întreaga comunitate din orașul Mangalia.

Gestul făcut de presupusa criminală a Alinei

În urma investigațiilor și a imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, anchetatorii au putut vedea gestul făcut de presupusa criminală a Alinei, și anume modul în care suspecta a transportat corpul neînsuflețit al victimei, conform anchetatorilor, într-un troller și cu ajutorul unui taximetrist care nu știa absolut nimic de acest lucru.

Vezi și: Un polițist din Mangalia, mesaj sfâșietor după tragediile de pe șosele: ”Îi ții în brațe o vreme și încerci să fii tare pentru ei”. Te trec fiorii

Dar, ceea ce a șocat și mai mult, este faptul că după înfăptuirea crimei, suspecta, mai spun anchetatorii, și-ar fi continuat ziua ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, mergând la locul de muncă. De altfel de aici aveau s-o aresteze polițiștii și, ulterior, să fie dusă în arest și pusă sub interogatoriu.

Din păcate, acum suspecta, din câte s-a aflat, tot de 18 ani, riscă cel puțin 20 de ani de închisoare pentru fapta sa. Rămâne ca procurorii constănțeni să încheie investigațiile în Mangalia și să trimită dosarul în instanța de judecată, iar tânăra a fost pusă sub arest de 30 de zile.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro