Gestul făcut de Monica Gabor la înmormântarea tatălui său. Câți bani a primit fosta soție a lui Irinel Columbeanu

de: Bișinicu Andreea
26 05. 2021

Surorile Gabor trec prin momente dificile după moartea tatălui lor. Monica, Alina și Ramona Gabor și-au îngropat părintele, anul trecut, iar conform informațiilor apărute în presă, acestea ar fi solicitat ajutor financiar de la stat pentru pregătirea formelor necesare la momentul decesului tatălui fostei scorpii de la Isvorani. Câți bani a primit fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Gestul făcut de Monica Gabor la înmormântarea tatălui său

Alina Flueraru locuiește în România. Sora mai mare a Monicăi Gabor a primit un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, iar banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat. Emil Gabor, tatăl celor trei fete, a murit de infarct la începutul anului 2020 în garsoniera pe care o deținea în Bacău.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a rămas fără ambii părinți, deoarece în anul 2013 mama acesteia s-a prăpădit într-un accident în timpul unui pelerinaj la o mânăstire din județul Gorj.

Monica Gabor trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Bruneta duce o viață de lux alături de soțul ei Mr. Pink și fiul ei vitreg Anthony. Fosta doamnă Columbeanu locuiește, în prezent, în Statele Unite ale Americii, acolo unde partenerul ei plănuiește să deschidă un restaurant chinezesc care se anunță a fi un mare succes.

Ce afacere de succes încep Monica Gabor și soțul ei

Pentru a își permite această afacere, actualul soț al Monicăi Gabor s-a asociat cu un alt om de afaceri. Cei doi au închiriat o locație pentru viitorul restaurant pe Rodeo Drive din Beverly Hills, o stradă în care pot fi găsite toate brandurile de lux și una dintre cele mai scumpe zone.

Planul lui Mr Pink nu este deloc nou. El a început să strângă autorizațiile necesare încă din 2017 și trebuia ca inaugurarea localului să se facă în 2019. A venit însă pandemia și multe restaurante s-au închis, așa că Mr Pink a fost nevoit să mai aștepte cu marea deschidere.

Cea mai importantă afacere a iubitului Monicăi Gabor este băutura Mr Pink, însă rezultatele nu au fost tocmai cele scontate, asta deși a plătit vedete de la Hollywood ca să marketeze băutura.

Monica Gabor și Mr Pink formează o familie alături de băiatul afaceristului și Irina, fiica de 15 ani a fostului fotomodel, rodul iubirii din căsătoria cu afaceristul Irinel Columbeanu.