Gest impresionant de ziua lui Gheorghe Hagi. Surpriză emoționantă pentru Rege, la împlinirea a 55 de ani

de: Redacția
05 02. 2020

Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști români, își aniversează astăzi onomastica. Află ce surpriză emoționantă a primit regele fotbalului românesc din partea unora dintre cei mai celebri jucători din fotbalul mondial!

Gheorghe Hagi împlinește 55 de ani

Fostul component al Generației de aur Gheorghe Hagi împlinește astăzi onorabila vârstă de 55 de ani. Gheorghe Hagi este născut în Săcele și considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi. Acesta a avut parte de cea mai frumoasă suprinză din partea clubului pe care îl antrenează. Cei de la FC Viitorul Constanța au reușit să îi facă o mega surpriză. Aceștia au adunat mai multe urări video din partea celor mai importanți oameni ai fotbalului Mondial. Printre aceștia se numără Luis Figo, unul dintre cei mai buni jucători portughezi, Rivaldo, unul dintre câștigătorii prestigiosului trofeu pentru cel mai bun jucător „Balonul de aur”, Emilio Butragueno, Fatih Terim și Gică Popescu.

Gheorghe Hagi – 18.06.1994 – Roumanie / Colombie – Coupe du Monde 1994, Photo : Alain Gadoffre / Icon Sport

Cariera Regelui

Gheorghe Hagi a început să joace fotbal la vârsta de 10 ani, la Farul Constanța, echipă la care a și debutat în Divizia A, la 17 ani. În cariera sa, Hagi a evoluat la Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray. La echipa națională, Hagi a reușit să bifeze 125 de prezențe, cu 35 de goluri marcate.

Ca jucător, Hagi a fost un purtător clasic de număr 10 (conducător de joc), care se remarca în teren prin claritatea paselor trimise către atacanți și șuturile eficace la poartă, atunci când se afla el însuși în poziție de finalizator. Câteva din golurile sale au intrat în istoria fotbalului. Hagi reușea să depășească ușor mulți adversarii prin dribling și găsea deseori de unul singur mijloace de câștigare a unui meci. Deși nu excela la capitolul viteză, se orienta excelent în teren și reușea să fie prezent în bune poziții de joc, ceea ce îi permitea fie să paseze decisiv, fie să șuteze cu succes de la distanță.