Ce făcea Gheorghe Hagi în tinerețe cu femeile aduse de Gigi Becali. A stat închis în cameră cu o prezentatoare TV

Ce făcea Gheorghe Hagi în tinerețe cu femeile aduse de Gigi Becali

Gigi Becali s-a lăudat în urmă cu mai mulți ani că îi ducea femei lui Gică Hagi la hotel. Printre acestea s-ar fi aflat la un moment dat și o fostă prezentatoare a postului de televiziune Prima TV. Patronul FCSB a făcut și alte dezvăluiri despre cel mai mare fotbalist din istoria României.

Ce făcea Gheorghe Hagi în tinerețe cu femeile aduse de Gigi Becali

Informațiile oferite de Becali au fost confirmate și de o persoană din anturajul clubului Sportul Studențesc. Acesta a spus că Gigi îi ducea lui Hagi balerine care activau la Opera Română și la Teatrul Constantin Tănase.

„Gigi stătea drepți în fața lui Hagi. Când îl rugam  să ne pună în legătură cu niște fete frumoase, nu știu cum făcea, dar le scotea din pământ, din iarbă verde. Erau multe balerine care activau la Opera Română sau la Teatrul Constantin Tănase. Ne vedeam la Melody bar și acolo discutam totul. Gigi era băiatul bun la toate. O singură dată și-a dat Gigi drumul la gură pe tema asta și apoi s-a căit amarnic. Atunci când s-a certat cu Hagi și a dezvăluit el însuși anumite lucruri. Acum, dacă l-ați întreba, cred că în stilul lui caracteristic ar înjura ca la ușa cortului. Nu-i place să-i aduci aminte de astfel de momente”, a declarat bărbatul.

Gigi Becali (cu mustață) și Gică Hagi (în dreapta lui Becali)
Gigi Becali (cu mustață) și Gică Hagi (în dreapta lui Becali)

Printre femeile care ar fi fost duse de Becali la Hagi s-ar fi aflat și o fostă prezentatoare a postului de televiziune Prima TV.

„Mă suna (n.r. – când Hagi era jucător) la trei noaptea, că s-a certat cu Balint și cu Belodedici, că ăia îl făceau pitic (…) Cu toate acestea, a avut cele mai frumoase femei din București. Pentru că le-a cunoscut numai prin mine. Să dau niște exemple: a văzut o gagică la tv, mamă ce gagică! Nu-i spun numele (…) L-a plimbat vreo două săptămâni. Și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am facut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus ăleia că nu scapi de acolo până nu faci dragoste cu Gică”, a mărturisit Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI