27 sept. 2023 | 08:15

Gest halucinant al unei șoferițe din Iași. Ce a putut face după ce a lovit un copil de 7 ani pe trecerea de pietoni. Poliția, în stare de șoc

News
Gest halucinant al unei șoferițe din Iași. Ce a putut face după ce a lovit un copil de 7 ani pe trecerea de pietoni. Poliția, în stare de șoc
Imagini suprinse pe camerele de supraveghere Sursă foto: bzi.ro

Un accident grav a avut loc, luni seară, în centrul orașului Iași, acolo unde un copil de numai 7 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni. Incidentul a șocat martorii, iar autoritățile au reacționat rapid în fața acestei situații de urgență. Cum a reacționat șoferul vinovat?

Cum a avut loc tragedia

Accidentele rutiere se țin lanț în țara noastră, astfel că, în ciuda tuturor tragediilor discutate de autorități, șoferii par să fie la fel de indiferenți și lipsiți de responsabilitate la volan.

Acesta este și cazul unei șoferițe de 30 de ani, care a lovit pe trecerea de pietoni un băiat de 7 ani, care traversa regulamentar. Conform managerului Spitalului pentru Copii „Sf. Maria” din Iași, Alina Belu, copilul a suferit policontuzii și a fost adus în stare gravă la spital.

Cu toate acestea, el este conștient și stabil hemodinamic, ceea ce oferă speranțe că va depăși această tragică experiență. Medicii au demarat investigații complexe pentru a evalua gravitatea traumatismelor suferite de micuț.

”Este conştient, stabil hemodinamic, cooperant. Este policontuzionat. Din acest motiv este supus unor investigaţii complexe”, a declarat medicul de la Spitalul de Copii ”Sf. Maria”.

Evenimentul nefericit a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar din înregistrări se poate observa că accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de la intersecția străzii Decebal cu bulevardul Cantemir. Vizibilitatea era obturată de un vehicul parcat chiar înaintea trecerii, ceea ce a complicat situația pentru copilul care traversa strada.

Prima reacție a șoferului vinovat

După impactul violent, martorii care se aflau în zonă au fost șocați de reacția nepăsătoare a șoferiței care a produs accidentul. În loc să acorde primul ajutor și să solicite intervenția echipajelor de salvare, femeia a preferat să fugă de la locul accidentului, manifestând o lipsă de empatie revoltătoare.

La scurt timp după accident, martorii au sunat la 112, iar o Ambulanță a preluat victima, transportând-o de urgență la spital. Autoritățile au reușit să identifice șoferul fugar, o femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost condusă la poliție. Pe numele acesteia a fost deschis dosar penal ce cuprinde acuzații de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără înștiințarea poliției.

„În jurul orei 20,20, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iaşi, un minor care se afla pe o trecere de pietoni a fost acroşat de un autoturism, după impact şoferul părăsind locul accidentului.

A fost solicitată ambulanţa, care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp, echipajele de poliţie au reuşit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acestuia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iaşi.

Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei pentru cercetări şi, fiind testată cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Iaşi, potrivit bzi.ro (vezi imaginile video).

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Țepe în numele unor bănci celebre. Cum rămân unii români fără bani
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro