Gest emoționant al fiicei Andreei Marin pentru mama sa. Ce i-a cumpărat Violeta

Gest emoționant al fiicei Andreei Marin pentru mama sa. Ce i-a cumpărat Violeta

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Fosta prezentatoare TV menține o relație extrem de bună cu fiica ei și apreciază toate gesturile pe care aceasta le face. Iată ce gest a făcut Violeta pentru mama sa.

Gest emoționant al fiicei Andreei Marin pentru mama sa

Andreea Marin trece printr-o perioadă fastă a vieții ei. Trăiește iubirea pe care și-a dorit-o și are, de asemenea, o relație strânsă cu fiica ei, fiind cele mai bune prietene. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de televiziune este mereu în atenția fanilor pe nstagram, acolo unde postează imagini și îi ține la curent pe aceștia cu tot ceea ce face. Așa s-a întâmplat și de această dată, când, în descrierea unei imagini a spus cât de mult își apreciază fiica, după ce, aceasta i-a făcut cadou o pereche de cercei achiziționați dintr-un sat din Vrancea.

”Dintr-un sat din Vrancea, fetita mea mi-a cumpărat acești cerceluși, găsindu-i intamplator într-un magazin modest, unde a întrat sa cumpere…ceva de ronțăit. Au costat atat de puțin și pentru mine, totuși, valorează o avere. Ii port cu mândrie azi!”, a scris Andreea Marin pe reţelele de socializare.

 

Nu crede în răsfăț

Chiar dacă este o mamă model, atunci când vine vorba despre răsfăț, Andreea Marin devine extrem de strictă, fiind de părere că, uneori, trebuie, ca părinte, să impui anumite limite.

”Mergem la cumpărături împreună, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat. Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină”, a precizat Andreea cu ceva timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI