08 oct. 2020 | 14:30

Germania a dat interzis României. Anunțul de ultimă oră al oamenilor lui Merkel

Sănătate
Germania a dat interzis României. Anunțul de ultimă oră al oamenilor lui Merkel
Germania a dat interzis României. Anunțul de ultimă oră al oamenilor lui Merkel

Avertismente de călătorie, zone de risc, cerințe de carantină. Pentru mulți turiști, reglementările de intrare în Germania rămân confuze. Încercăm să găsim câteva răspunsuri la cele mai importante întrebări.

Germania a dat interzis României

Toți potențialii călători sunt sfătuiți să caute cele mai noi informații înainte de a-și face bagajele. Ceea ce se aplică UE nu se aplică neapărat și în Germania. Reglementările în carantină nu se aplică diferit doar în UE, ci și în Germania. Mulțimea de reglementări, reguli și excepții de la regulă este confuză. Îi face pe oameni neliniștiți.

Germania a dat interzis României. Anunțul de ultimă oră al oamenilor lui Merkel

Germania a dat interzis României.

În principiu, Ministerul German de Interne este responsabil pentru reglementările de intrare în Germania. Călătorii pot găsi toate informațiile actuale, de asemenea, în limba engleză. În plus, călătorii ar trebui să consulte site-ul web al Ministerului German de Externe, al Poliției Federale Germane și al Ministerului Sănătății din Germania pentru informații despre reglementările actuale de călătorie.

Anunțul de ultimă oră al oamenilor lui Merkel

Uniunea Europeană menține, de asemenea, un portal informațional cu o imagine de ansamblu la nivelul UE. Conform ultimelor date anunțate de MIniserul Afacerilor Externe din România, la nivel guvernamentla, s-a luat decizia ca România să fie introdusă pe lista ”zonelor de risc”.

Guvernul german a anunțat introducerea unei înregistrări digitale de intrare începând cu 15 octombrie 2020. În plus, ar trebui să existe noi reguli de carantină începând cu acest moment. Aflați cele mai recente evoluții și reglementări pe site-urile de mai sus. Conform oficialităților, Bulgari, Croația, Lituania, Olanda, România, sunt considerate o zonă de risc.

Cetățenii din statele membre ale UE și din țările din spațiul Schengen pot intra în Germania fără restricții. Dar și aici, regulile de carantină se aplică intrării din zonele cu risc. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți testat nu mai târziu de 10 zile de la sosire dacă nu furnizați dovada unui test genetic PCR negativ la sosire. Testul este gratuit pentru toți călătorii din zonele cu risc. Până când se obține un rezultat negativ al testului, trebuie să intrați în carantină. Dacă dați test pozitiv, se aplică o carantină de 10 zile. Cerințele nu se aplică dacă ați tranzitat doar printr-o zonă de risc.

Germania a dat interzis României. Anunțul de ultimă oră al oamenilor lui Merkel

Angela Merkel a făcut anunțul. Ce se întâmplă în Germania.

Deoarece persoanele care intră dintr-o altă țară UE nu sunt de obicei verificate la frontieră, este responsabilitatea fiecăruia să respecte testul obligatoriu. Trebuie să vă raportați la departamentul de sănătate responsabil imediat după intrarea în țară și să furnizați adresa dvs. Autoritățile vor explica apoi unde puteți fi testat. Pentru mai multe detalii, puteți apela serviciul de informații telefonice din Germania la 116 117. Dacă nu respectați obligațiile de testare, raportare sau carantină, riscați amenzi considerabile.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro