Georgina Rodriguez, îndrăgostită până peste cap de Cristiano Ronaldo. „Este cel mai frumos bărbat pe care ochii mei l-au văzut”

de: Sorin Barbu
21 12. 2022

Georgina Rodriguez nu a postat încă niciun mesaj după ce echipa din țara natală, Argentina, a cucerit titlul mondial, dar a acordat un interviu în care l-a ridicat în slăvi pe logodnicul ei. A spus despre Cristino Ronaldo că este cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată și a dezvăluit cum a reacționat când s-au întâlnit.

Georgina Rodriguez, interviu spectaculos despre Cristiano Ronaldo și femeile care o critică

Georgina Rodriguez a fost prezentă la toate meciurile naționalei Portugaliei de la Campionatul Mondial de Fotbal și l-a criticat, pe rețelele sociale, pe selecționerul Fernando Santos, după partida cu Maroc, ultima pentru lusitani de la turneul final din Qatar. Motivul a fost cât se poate de serios. Antrenorul a început meciul fără logodnicul ei, Cristiano Ronaldo.

Georgina a acordat un interviu în care nu a vorbit despre fotbal, dar din care se înțelege cât de îndrăgostită este de Cristiano Ronaldo.

„Eu și Cristiano ne-am îndrăgostit la prima vedere. Când l-am văzut pentru prima dată, am simțit că timpul s-a oprit. Este cel mai frumos bărbat pe care ochii mei l-au văzut vreodată”, a declarat Georgina într-un interviu pentru revista Elle, citată de AS.com.

Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au împreună doi copii. Fotbalistul are alți doi copii din alte relații, iar despre al treilea se spune că ar avea o mamă „surogat”.

Georgina a avut un răspuns și pentru sora ei vitregă, care susține că frumoasa brunetă nu este deloc interesată de nepoții ei. A spus că totul este o minciună și este convinsă că femeile o atacă pentru că sunt invidioase.

„95 la sută dintre criticile pe care le primesc vin din partea femeilor. Sunt cele mai acide. Uneori cerem lucruri pe care noi înșine nu le respectăm. Mi se pare că avem multe de făcut în acest sens. Celebritatea mi-a oferit lucruri pe care nu le-aș fi putut realiza niciodată. Dacă aș fi altcineva și aș citi tot ce se publică despre mine, nu mi-ar plăcea. Dar nu sunt așa!”, a mai afirmat Georgina.

Viitoare soție a lui Cristiano Ronaldo conduce mai multe afaceri și câștigă bani mulți din postările pe rețelele sociale. Doar pe Instagram are peste 42 de milioane de urmăritori.

Sursa Foto: Facebook