Georgiana Lobonț, primele declarații despre al treilea copil: „De asta îi e frică lui Rareș”

Georgiana Lobonț, primele declarații despre al treilea copil: „De asta îi e frică lui Rareș”
Georgiana Lobonț vrea să devină din nou mamă? Cântăreața vine cu mărturii pentru fani

Georgiana Lobonț a vorbit despre al treilea copil. Ce spune celebra interpretă despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil? Soțul cânătăreței are o frică imensă când vine vorba despre un alt moștenitor. „Rareș cred că a rămas cu puține traume”, a susținut cunoscuta vedetă. Cum s-a simțit totul pentru partenerul ei și de ce s-a întâmplat asta? Vor mai face sau nu un copil?

Georgiana Lobonț vrea să devină mamă din nou: ce spune despre al treilea copil?

Georgiana Lobonț este căsătorită cu Rareș Ciciovan și împreună au o familie de nota 10. Aceștia au doi copii superbi: Eduard Nicolas și Irina Maria. Celebra interpretă de muzică populară și de petrecere se gândește și la un al treilea copil.

De asemenea, soțul vedetei a adăugat că și ceilalți doi moștenitori au venit la timpul potrivit, așa cum a decis soarta, lucru care speră că se va petrece și în viitor. Cu toate astea, soții nu fac momentan eforturi pentru acest lucru.

„Mie mi-ar plăcea să facem al treilea copil”, a declarat solista, pentru wowbiz.ro.

„Tot ce a fost, a fost datorită sorții. Și pe viitor la fel, așteptăm să vedem ce ne rezervă. Dacă vine, e bine venit, normal, dar nu facem, momentan, eforturi pentru treaba asta”, a spus Rareș Ciciovan, soțul artistei.

„A rămas cu puține traume”

Ezitarea Georgianei Lobonț vine de la faptul că soțul ei nu își dorește la fel de mult ca ea un alt moștenitor. Partenerul solistei a rămas cu traume pentru că femeia era foarte obosită în perioada în care s-au născut copiii, fiind o diferență destul de mică între ei.

Fiul lor avea 1 an și patru luni în momentul în care mezina familiei a venit pe lume.

„Rareș cred că a rămas cu puține traume, pentru că eram foarte obosită în acea perioadă și copiii noștri s-au născut la o diferență mică de timp.

Edi avea un an și patru luni când s-a născut Irinuca și eu mergeam la cântări, aveam contracte vineri, sâmbătă, duminică, pe timpul săptămânii nu ne puteau ajuta bunicii, pentru că fiecare avea meseria lui și trebuiau să și le ducă pe toate la bun sfârșit.

Bone nu prea am găsit, pentru că la noi în zonă e cam greu să găsești. Ne-am dorit oricum, noi, să avem grijă, să ne ocupăm foarte mult de partea asta familială și a fost foarte greu, pentru că am tras pe toate domeniile. De asta îi e frică lui Rareș”, a mai detaliat cântăreața.