Georgiana Lobonț a făcut marele anunț chiar azi: ”Nu mă așteptam. Este o bucurie imensă”

de: Alexandra Chivu
29 03. 2021

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Cântăreața de muzică populară și de petrecere a atins un record în carieră. Noua piesă, intitulată ”Tu vrei să mă păcălești”, este în top 5 în trendingul de pe Youtube. Aceasta le-a mulțumit oamenilor care i-au ascultat melodia și le-a promis mai multe surprize. Printre darurile pentru aceștia se numără chiar telefonul personal.

Georgiana Lobonț, anunț pentru fani

Tânăra cântăreață de muzică populară are multe motive de bucurie. Aceasta se mândrește că noua piesă, lansată în data de 25 martie, ”Tu vrei să mă păcălești”, se bucură de un real succes. Melodia se află pe locul 5 în topul celor mai populare piese din România și a adunat deja aproape 300.000 de vizualizări.

Ea se află înaintea unor artiști de top, precum Theo Rose, Nikolas Sax, Dodo, AMNA, Liviu Teodorescu, Adda sau The Motans, care și-au găsit loc constant în acest clasament. Dat fiind că nu-și neglijează niciodată fanii, cântăreața a ținut să le mulțumească pentru reușita ei și le-a promis multe surprize.

„Sunt copleșită, emoționată și fericită de succesul fulminant al noii piese Tu vrei să mă păcălești. Se află pe locul 8 în Trending! Nu mă așteptam să prindă așa mult. Este recordul meu! Este o bucurie imensă pe care nu o pot explica în cuvinte.

Le mulțumesc fanilor mei pentru toată susținerea și iubirea lor. Ei sunt cei care contează și datorită lor sunt azi unde sunt. Vă mulțumesc, oameni frumoși! Vă promit multe surprize plăcute! Vă iubesc!”, a declarat Georgiana Lobonț.

Vrea să ofere telefonul ei unui fan

Pentru a-i răsplăti pe cei care îi sunt alături, folclorista a decis să aleagă un admirator pentru a-i oferi telefonul ei. „Eu mi-am schimbat telefonul și m-am gândit să îmi răsplătesc fanii cu un super cadou care să se potrivească oricărei persoane. Că sunt femei, bărbați, fete, baieti, tineri sau mai în vârstă, un telefon cu siguranță nu l-ar refuza nimeni. Și mi-a dat ideea Rareș, pentru că acest telefon este in stare perfectă, poate că mulți admiratori adevărați s-ar bucura să aibă telefonul Georgianei Lobonț”, a spus folclorista.